Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Muzica > albume
A   A   A

Lansare postuma pentru o inregistrare realizata de DJ Avicii cu Chris Martin de la Coldplay (Audio)

Lansare postuma pentru o inregistrare realizata de DJ Avicii cu Chris Martin de la Coldplay (Audio)
Foto: Arhiva Facebook/Avicii
O inregistrare realizata de DJ Avicii impreuna cu Chris Martin, solistul trupei britanice Coldplay, va face parte dintr-o serie de piese ramase dupa moartea muzicianului suedez care vor fi lansate postum.

Piesa realizata de cei doi poarta titlul "Heaven", a povestit cel care a fost colaboratorul din studio al DJ-ului pentru ani buni, Carl Falk, arata contactmusic.net.

Acesta a mai spus, intr-un mesaj publicat pe o retea de socializare online, ca simte lipsa celui cu care obisnuia sa duca pana la capat piesele la masa de mixaj.

DJ-ul de origine suedeza Tim Bergling, cunoscut sub numele Avicii, a murit pe 20 aprilie, la varsta de 28 de ani. In urma sa se pare ca au ramas in jur de 200 de inregistrari needitate. Daca va fi lansat noul album, acesta ar fi primul cu muzica DJ-ului Avicii de cand a fost pus in vanzare "Stories", in 2015.
Avicii a ajuns celebru in 2011, cu piesa "Levels". Pentru albumul din 2015, muzicianul a colaborat cu Jon Bon Jovi, Serj Tankian de la System of a Down, Chris Martin, Wyclef Jean si Robbie Williams.

Avicii a mai compus impreuna cu Chris Martin, in 2014, piesa "A Sky Full of Stars", de pe al saselea album de studio al trupei Coldplay, "Ghost Stories".
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 08 August 2018, ora 18:00

 Articol citit de 937 ori

Citeste si: