Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Muzica > concerte
A   A   A

Ce formatii canta in deschiderea concertului The Cure de la Bucuresti

Ce formatii canta in deschiderea concertului The Cure de la Bucuresti
Foto: Facebook/The Cure
Se apropie concertul The Cure de la Bucuresti, iar organizatorii au anuntat cateva schimbari in privinta trupelor care vor urca pe scena in deschidere.

Astfel, baietii de la FIRMA nu vor mai canta pe 22 iulie in deschiderea The Cure, ci vor canta pe 21 iulie inainte ca pe scena sa intre trupa Bon Jovi.

In locul lor pe scena vor urca cei de la Coma, o trupa rock romaneasca, infiintata in anul 1999, in Bucuresti, ca grup nu metal, din fosti membri ai trupelor Daft Allison si Ska Burger.

In afara de baietii de la Coma, o alta formatie romaneasca va canta in deschidere. Este vorba despre Days of Confusion, o formatie romaneasca de alternative metal/post-grunge, infiintata in 2010 de Cezar Popescu, Cosmin Lupu, Dan Ionescu si Andrei Ilie. In septembrie 2013 trupei i s-a alaturat Andrei Zamfir. Pana la aparitia albumului "SEEDS", in noiembrie 2012, grupul a cantat sub numele de "Aria".
Vor mai canta pe scena din Capitala EDITORS, o trupa britanica de indie-rock / alternative-rock formata in anul 2002, in orasul Birmingham. Inceputurile muzicale le-au desfasurat sub titulatura Pilot, The Pride si Snowfield, ca mai apoi, in 2002, sa evolueze sub deminirea care i-a consacrat, cea de EDITORS.

Mai vin la Bucuresti cei de la God is an Astronaut, trio-ul irlandez care a devenit rapid un adevarat reper in spectrul trupelor din zona instrumentala, cu elemente din zona muzicii electronice, krautrock si space rock si, cel mai important, reminiscente din universul muzical Tangerine Dream.

Iata cate bilete mai sunt disponibile si in ce conditii obtii discount
Facebook ShareTweet
 Joi, 04 Iulie 2019, ora 20:20

 Articol citit de 1377 ori

Citeste si: