Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Muzica > festival
A   A   A

Cat costa Cerbul de Aur, editia 2019

Cat costa Cerbul de Aur, editia 2019
Foto: Site Festival
Festivalul Cerbul de Aur, care va avea loc intre 23 si 25 august, are nevoie de aproximativ 6 milioane de lei din bugetul Societatii Romane de Televiziune.

"La construirea bugetului SRTv pe 2019 am alocat fonduri dedicate festivalului, urmand totodata sa gasim parteneri care sa ne fie alaturi la cea de-a 19-a editie a Cerbului de Aur, pe care ne-o dorim la fel de stralucitoare ca editia aniversara de anul trecut", spunea Doina Gradea, presedinte-director general al SRTv, atunci cand a facut anuntul.

"Suma alocata prin Bugetul de Venituri si Cheltuieli aprobat de Consiliul de Administratie al SRTv pentru editia 2019 a Festivalului Cerbul de Aur este de 5.890.538 lei", se arata in raspunsul TVR, la solicitarea News.ro.
Festivalul International Cerbul de Aur a debutat in anul 1968 si a avut 18 editii. De-a lungul anilor, la festival au participat, intre altii, Diana Ross, Amalia Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink si Sheryl Crow.

Directorul festivalului este Smaranda Vornicu-Shalit.

Curtea de Conturi a anuntat ca la inceputul lunii aprilie va incepe controlul la Televiziunea Romana, dupa ce Gigel Stirbu, presedintele Comisiei pentru cultura din Camera Deputatilor, a solicitat un audit public extern la Societatea Romana de Televiziune pornind de la cheltuielile pentru festivalul Cerbul de Aur de anul trecut si pentru remunerarea unora dintre colaboratori si invitati permanenti.
Facebook ShareTweet
 Luni, 22 Aprilie 2019, ora 22:50

 Articol citit de 2611 ori

Citeste si: