Bucovina special exclusive show in Hard Rock Cafe

Comunicat de presa
Luni, 01 Octombrie 2018, ora 14:36
5242 citiri
Bucovina special exclusive show in Hard Rock Cafe

Miercuri, pe 3 octombrie, de la ora 21:30, pentru a doua oara la Hard Rock Cafe dupa show-ul sold-out din primavara, Bucovina va invita la un special exclusive show care nu trebuie scapat in cadrul unui show METALHEAD si BestMusic Live Concerts.

Castigatoare a numeroase premii METALHEAD Awards an de an si cu show-uri sold-out la Arenele Romane in 2015 si 2016 si 2017, Bucovina, cea mai titrata trupa de metal romaneasca a momentului, a decis ca este timpul sa ridice stacheta la un nivel superior si sa ofere fanilor inca un show intr-o locatie de top: Hard Rock Cafe, templul muzicii live din Bucuresti.

Special pentru acest concert, nu avem mese in fata scenei iar biletele costa doar 44 de lei asa ca se anunta un sold-out rapid.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Cu loc la masa in sala: 55 lei (numar limitat de bilete)

- Fara loc, in fata scenei: 44 lei

Online, pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi.

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica. Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Bucovina concert Hard Rock Cafe , #concerte