Astazi canta Metallica pe Arena Nationala - program si reguli de acces

Miercuri, 14 August 2019, ora 10:54
6609 citiri
Astazi canta Metallica pe Arena Nationala - program si reguli de acces
Foto: Facebook/Metallica

Trupa Metallica va sustine, miercuri, un concert pe Arena Nationala din Bucuresti, in cadrul turneului "Worldwired Tour 2019".

In deschiderea spectacolului de la Bucuresti vor canta trupele Ghost (Suedia) si Bokassa (Norvegia) . Cele doua trupe vor concerta intre 17:45 si 19:45, iar Metallica va urca pe scena in jurul orei 19:45.

Accesul se va face incepand cu ora 16:30 pentru posesorii tuturor categoriilor de bilete, prin cele trei intrari amenajate pe bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu si strada Pierre de Coubertin. Biletul va trebui pastrat pe toata durata concertului, iar spectatorii trebuie sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Fara actul de identitate, accesul in spatiul de concert nu va fi permis.

In zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu:

- bauturi si produse alimentare achizitionate din afara perimetrului locatiei;

- sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve;

- artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere;

- scaune;

- arme, obiecte contondente, lanturi;

- umbrele;

- animale de companie;

- rucsacuri, bagaje voluminoase mai mari decat o coala A4;

- casti de motociclist;

- selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

In zona de concert VA FI PERMIS accesul cu:

- aparate de fotografiat compacte,

- brichete,

- medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt insotite de reteta, scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor al acesteia, cu maxim o doza zilnica), insulina, spray inhalator pentru astm.

Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii vor fi controlati corporal amanuntit la cererea agentilor de securitate.

In incinta Arenei Nationale, participantii vor avea la dispozitie bauturi racoritoare, apa, bere cu si fara alcool, cafea, inghetata si gustari. Toate bauturile vor fi servite numai la pahar. Toate produsele vor fi procurate cu cash sau card bancar.

Turneul "Worldwired Tour 2019" cuprinde 25 de concerte europene in tari, precum: Portugalia, Spania, Italia, Elvetia, Franta, Irlanda, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Estonia, Rusia, Romania etc. Turneul a debutat pe 1 mai 2019, la Lisabona, si include orase in care Metallica nu a mai concertat de multi ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles, Berlin, Moscova, Varsovia, Bucuresti, Goteborg si orase in premiera, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hameenlinna (Finlanda) si Tartu (Estonia).

Citeste si Traficul va fi deviat miercuri in zona Arenei Nationale, pentru concertul Metallica

A.G.

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#Metallica concert Bucuresti, #reguli concert Metallica, #program Metallica , #concerte