Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Muzica > concerte
A   A   A

AFTERHILLS 2019 - De 2 x mai multa distractie

AFTERHILLS 2019 - De 2 x mai multa distractie
AFTERHILLS 2019 inseamna schimbari majore pentru iubitorii festivalului: data de desfasurare, formatul evenimentului si locatia.

Astfel, editia AFTERHILLS 2019 se va desfasura pe parcursul a doua weekenduri, la sfarsitul lunii august: AH #dici, 23 - 25 august, este weekend-ul dedicat tinerilor iubitori de trap, EDM si trance, dornici sa petreaca 72 de ore, alaturi de cei mai in voga artisti. AH #dicinu, 30 - 1 septembrie, este weekend-ul in care vor performa artisti si trupe live, intr-o atmosfera chill, conturata de voie buna, workshop-uri si arte vizuale.

Incepem in forta cu primii headlineri anuntati:

AH #dici, 23 - 25 August: Rita Ora, Don Diablo, Quintino si Sam Feldt [Live]
AH #dicinu, 30 - 1 Septembrie: Morcheeba, Faithless DJ Set si Gareth Emery

Pe langa acesti artisti internationali, lineup-ul va fi completat de peste 100 de artisti nationali si internationali.

Festivalul creste exponential si ofera publicului de doua ori mai multa distractie, intr-o locatie inedita. Editia 2019 se va desfasura langa padurea Dobrovat, aflata la 20 km de Iasi.


Abonamentele Early Bird sunt disponibile incepand de astazi, de pe site-ul festivalului: www.afterhills.com. Oferta este valabila pana la sfarsitul lunii aprilie.

Va sfatuim sa profitati de cele mai bune preturi pentru o distractie pe cinste!

AFTERHILLS este festivalul ce propune nu doar muzica, ci si o vacanta pentru toata familia. Numeroasele activitati, instalatiile si atelierele de arta moderna, zonele de relaxare si un spatiu de cazare de toate stelele vor face din Dobrovat - Iasi destinatia potrivita pentru un final de concediu memorabil.

Ovidiu Biber, Co-Founder AFTERHILLS

"Am ajuns si la a III-a editie AFTERHILLS si cred ca in acest ritm ajungem cu bine si la editia cu numarul 30! Va asteptam anul acesta cu multe surprize, o locatie noua si prietenoasa, surprinzatoare si numai buna de vacanta, plus o perioada din an in care concediul este mai accesibil pentru toata lumea. Am tinut cont de feedback-ul tuturor participantilor din anii anteriori si am reusit sa punem la punct una dintre cele mai frumoase editii AFTERHILLS!"

Alina Cojocaru, Press Officer AFTERHILLS

"Mesajele oamenilor sunt mereu o sursa de incurajare pentru noi, dar mai ales o resursa de dezvoltare si imbunatatire. Astfel, am ajuns la AFTERHILLS 2019 cu multe schimbari menite sa aduca si mai multa voie buna in plina vacanta, pentru toti cei care vor alege sa se distreze cu noi. Suntem convinsi ca vor fi zile pline de muzica buna, zambete si emotii extraordinare!"
Facebook ShareTweet
 Luni, 15 Aprilie 2019, ora 17:00
 Autor:Comunicat de presa

 Articol citit de 399 ori

Citeste si: