Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Muzica > festival
A   A   A

A inceput Neversea: 300 de oameni au avut probleme medicale din prima zi, inclusiv caderi de la inaltime

A inceput Neversea: 300 de oameni au avut probleme medicale din prima zi, inclusiv caderi de la inaltime
Foto: Facebook/Departamentul pentru Situatii de Urgenta
Aproape 300 de persoane, dintre care 75 de minori, au primit ingrijiri medicale la punctele de prim-ajutor amenajate in perimetrul Festivalului Neversea, in prima noapte a evenimentului, iar sase dintre acestea au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, in prima zi a festivalului Neversea, 102 pompieri, paramedici SMURD si voluntari ISU, aflati in trei Puncte de Prim Ajutor (PPA) si doua Posturi Medicale Avansate (PMA) cu trei senilate, trei autospeciale de transport personal si victime multiple, o autospeciala de stingere si o autospeciala de interventie la accidente colective si calamitati, au asigurat masuri specifice pentru un climat de siguranta al participantilor.
Astfel, dupa prima noapte, 216 adulti si 75 minori au avut nevoie de asistenta medicala. Din acestea, doar 6 au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Cele aproape 300 de persoane care au avut nevoie de ingrijiri medicale suferisera insolatii, zgarieturi si traumatisme cauzate de caderi de la inaltime.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 05 Iulie 2019, ora 09:36

 Articol citit de 5371 ori

Citeste si: