Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Muzica > festival
A   A   A

A doua zi la Neversea: Peste 400 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale - cati au ajuns la spital

A doua zi la Neversea: Peste 400 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale - cati au ajuns la spital
Foto: Arhiva Ziare.com
Peste 400 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in cea de-a doua zi a festivalului de muzica Neversea, organizat pentru al treilea an consecutiv pe Plaja Modern din Constanta, opt dintre pacienti fiind transportati la spital, informeaza ISU Dobrogea.

Potrivit sursei citate, bilantul celei de-a doua zi a festivalului Neversea indica faptul ca 402 persoane au fost transportate la punctele de prim ajutor din perimetrul evenimentului pentru a fi asistate de paramedici SMURD.

"Astfel, in a doua zi de festival, cei peste 50 de paramedici cu care au fost incadrate punctele medicale de prim-ajutor si posturile medicale avansate, au fost solicitate sa acorde asistenta de specialitate pentru 402 persoane, dintre acestea, opt cazuri fiind transportate la spital pentru investigatii amanuntite", se arata in comunicatul ISU Dobrogea.
In prima zi, aproape 300 de persoane, dintre care 75 de minori, au primit ingrijiri medicale la punctele de prim-ajutor amenajate in perimetrul Festivalului Neversea.

Citeste si:

CFR suplimenteaza trenurile spre Constanta, in weekendulMApN si MAI, mesaje pentru tineri, inainte de Neversea: Unii vor sa-i recruteze, ceilalti n-ar vrea sa le puna "bratari pe ambele maini". Bonus: O poezie
Facebook ShareTweet
 Sambata, 06 Iulie 2019, ora 14:06

 Articol citit de 4978 ori

Citeste si: