Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Monica Niculescu dezvaluie secretul accidentarii de care nu poate sa scape

Monica Niculescu dezvaluie secretul accidentarii de care nu poate sa scape
Foto: Facebook/ BRD Bucharest Open
Monica Niculescu a vorbit deschis despre accidentarea care ii da mari batai de cap de cativa ani si de care nu poate sa scape.

Sportiva noastra a marturisit ca a suferit o ruptura serioasa la muschii abdomenului in urma cu 3-4 ani, iar de atunci nu reuseste sa isi revina.

"Moni" spune ca acea ruptura recidiveaza periodic, moment in care ea are nevoie de o perioada de pauza pentru a se reface.

"Eu mi-am rupt abdomentul foarte rau acum 3 sau 4 ani la US Open. A fost o ruptura urata, mare, care nu s-a vindecat complet.

Am o cicatrice acolo care nu s-a vindecat bine si din cauza careia, la cam 3 luni de zile, tot am probleme cu abdomentul si trebuie sa ma retrag", a spus Niculescu intr-un interviu video pentru treizecizero.ro.
Monica Niculescu a anuntat recent ca se retrage din turneul WTA de la Bucuresti tocmai din cauza recidivei accidentarii de la abdomen.

Romanca a avut un parcurs foarte lung la Wimbledon, unde a ajuns pana in finala de dublu, iar efortul depus la Londra nu a ramas fara efecte.

M.D.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Luni, 17 Iulie 2017, ora 19:12

 Articol citit de 4155 ori

Citeste si: