Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Mirel Radoi > stiri Mirel Radoi
A   A   A

Mirel Radoi, noul manager al nationalei de tineret a Romaniei - oficial

Mirel Radoi, noul manager al nationalei de tineret a Romaniei - oficial
Foto: FRF
Mirel Radoi a fost prezentat oficial in calitatea de manager sportiv al nationalei de tineret a Romaniei.

Fostul international a semnat contractul cu Federatia Romana de Fotbal si a oferit primele declaratii ca angajat al forului condus de Razvan Burleanu.

"Ma bucur ca fac din nou parte din grupul echipei nationale. Sunt fericit ca mi-a fost oferita sansa de a lucra alaturi de echipa nationala U21 si sper ca la finalul campaniei pentru Euro 2019 sa reusim impreuna obtinerea calificarii pentru care actualul staff a depus o munca titanica", a spus Radoi, potrivit site-ului oficial al forului roman.

La randul sau, Razvan Burleanu se declara incantat de noua achizitie a FRF, mai ales ca vine in prag de alegeri.
"Sunt foarte bucuros ca Mirel Radoi s-a alaturat echipei FRF si proiectului nostru. Am convingerea ca prin experienta lui va contribui la un parcurs cat mai bun al echipei U21 in aceste preliminarii si in cele viitoare. Este foarte important pentru tinerii jucatori romani sa se formeze sub indrumarea unui fost international roman, simbol al echipelor la care a evoluat, recunoscut pentru spriritul lui de invingator", a declarat acesta.

Durata contractului lui Radoi nu a fost dezvaluita ceea ce ar putea insemna inclusiv ca acesta va fi promovat in vara in locul lui Adi Mutu, la nationala de seniori.

M.D.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Miercuri, 14 Martie 2018, ora 15:36

 Articol citit de 1396 ori

Citeste si: