Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Mircea Lucescu > nationala
A   A   A

Prima reactie a lui Mircea Lucescu dupa ce a fost dat afara de la nationala Turciei

Prima reactie a lui Mircea Lucescu dupa ce a fost dat afara de la nationala Turciei
Foto: Hepta.ro
Mircea Lucescu a reactionat dupa ce a fost demis de la carma echipei nationale a Turciei.

Tehnicianul roman a avut o reactie destul de ciudata, el sustinand ca si-a indeplinit obiectivul si ca este timpul ca un nou antrenor sa preia reprezentativa "semilunei".

"Obiectivul nostru a fost sa schimbam echipa nationala a Turciei si cred ca procesul de reintinerire arata ca ne-am facut treaba si ca am ajuns la final de drum. Toata aceasta munca pe care noi am finalizat-o reprezinta o baza solida in campania pentru Euro 2020 si ii va ajuta pe cei din Federatie si pe viitorul antrenor.

Rezilierea contractului a fost facuta de comun acord. Presedintele Federatiei si membrii conducerii m-au sprijinit si au crezut in mine. Vreau sa multumesc si echipei pentru ajutorul dat. Turcia va avea intotdeauna un loc special in inima mea", a declarat Lucescu pentru Federatia Turca de Fotbal.
Citeste si: Mircea Lucescu a fost demis de la nationala Turciei - oficial

Mircea Lucescu a fost demis, luni, din functia de selectioner al Turciei, forul de la Istanbul anuntand ca a ajuns la un acord cu acesta pentru rezilierea contractului.

Sub comanda tehnicianului roman in varsta de 73 de ani, reprezentativa Semilunei a disputat 17 meciuri, inregistrand patru victorii, sase remize si sapte infrangeri.

Locul lui Lucescu ar urma sa fie luat de antrenorul lui Besiktas, Senol Gunes, care a mai pregatit reprezentativa Turciei in perioada 2000-2004.

2,5 milioane de euro pe an a fost salariul lui Mircea Lucescu la nationala Turciei, pe care o pregatea din luna august a anului 2017.

M.D.
Facebook ShareTweet
 Luni, 11 Februarie 2019, ora 16:14

 Articol citit de 7790 ori

Citeste si: