Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Premierul Tudose se lauda cu cresterea economica: E rezultatul muncii tuturor romanilor si a companiilor corecte

Premierul Tudose se lauda cu cresterea economica: E rezultatul muncii tuturor romanilor si a companiilor corecte
Foto: Facebook/Mihai Tudose
Premierul Mihai Tudose a transmis, marti, ca nivelul cresterii economice pe trimestrul III, de 8,6%, reprezinta rezultatul muncii depuse de romani si de catre companiile corecte din Romania.

De asemenea, Tudose sustine ca este vorba de o crestere economica sustenabila, el precizand ca face aceasta afirmatie pentru a preintampina "reactia corului de bocitoare".

"In trimestrul al treilea (perioada iulie-septembrie 2017), Romania, cu 8,6%, inregistreaza cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, potrivit Eurostat. Aceasta crestere economica este rezultatul muncii tuturor romanilor si al companiilor corecte din aceasta tara.

Pentru a preintampina reactia corului de bocitoare afirm cu toata responsabilitatea ca avem o crestere economica sustenabila. O spun cifrele: cu toate ca avem un numar de salariati cu norma intreaga aproximativ egal cu anul 2008, in 2017 producem un PIB nominal cu 71 miliarde euro mai mare fata de 2008", a scris Mihai Tudose pe Facebook.
Fata de acelasi trimestru din anul 2016, Produsul Intern Brut a inregistrat in trimestrul al treilea al anului o crestere cu 8,8% pe seria bruta si cu 8,6% pe seria ajustata sezonier, a informat, marti, INS.

In primele noua luni, Produsul Intern Brut a crescut, comparativ cu perioada ianuarie - septembrie 2016, cu 7,0%, pe seria bruta si cu 6,9% pe seria ajustata sezonier.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 21:29

 Articol citit de 2205 ori

Cele mai citite