Deputatul "Mitraliera" cere CEx retragerea sprijinului politic echipei Tudose-Ciolacu

Joi, 11 Ianuarie 2018, ora 23:14
7593 citiri
Deputatul "Mitraliera" cere CEx retragerea sprijinului politic echipei Tudose-Ciolacu
Foto: Facebook/Radulescu Catalin Marian

Deputatul PSD Catalin Radulescu (cunoscut si ca deputatul "Mitraliera") va solicita intrunirea de urgenta a Comitetului Executiv al PSD pentru a hotari daca, dupa "iesirea necontrolata si nestatutara a premierului Tudose", social-democratii vor mai sustine "echipa Tudose-Ciolacu la guvernare".

"Bravo, Carmen Dan, sah mat! Ca membru vechi, al partidului meu, PSD, solicit intrunirea de urgenta a CEx-ului, pentru a hotari, daca, dupa iesirea necontrolata si nestatutara a premierului Tudose, mai sustinem echipa Tudose-Ciolacu la guvernare, si daca dupa iesirile repetate in mass-media, contrare pozitiilor partidului, si insubordonarea fata de deciziile partidului, mai pot fi mentinuti in functie acesti doi colegi, care nu au inteles nici in ultimul ceas, ca nu au ajuns prin niciun concurs in aceste functii, ci au fost pusi acolo de catre partid si ca sa realizeze programul partidului", a scris deputatul PSD pe Facebook.

Catalin Radulescu afirma ca sustinerea sefului Politiei Romane de catre premier il determina sa solicite CEx retragerea sprijinului pentru echipa Tudose-Ciolacu.

"Gravitatea sustinerii sefului Politiei Romane, care e vinovat de foarte multe lucruri (care au culminat cu pedofilul politist, cunoscut de catre acest domn Despescu), asumat de colegul Ciolacu, ma determina sa solicit CEx-ului, cat si colegilor parlamentari PSD, retragerea sprijinului politic pentru echipa formata din colegii nostrii (sic!) Tudose -Ciolacu, pentru afectarea imaginii partidului nostru in randul electoratului PSD, pentru scandalurile repetate in spatiul mediatic, pentru atacurile repetate impotriva unor colegi ministrii (Rovana Plumb, Sevill Shaideh, Carmen Dan, Olguta Vasilescu, Gabriela Firea), pentru insubordonarea fata de deciziile partidului si fata de presedintele partidului, pentru nedemiterea consilierului personal al premierului Tudose, domnul Piperea, care a cerut schimbarea presedintelui Dragnea, si pentru neasumarea Legilor Justitiei.

Nu am castigat simpatia a milioane si milioane de cetateni ai Romaniei, ca niste colegi sa ne faca sa pierdem in fiecare zi si sa ne afecteze sistematic imaginea", a mai spus Radulescu.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, nu isi va da demisia din functia pe care o ocupa.

In schimb, joi seara, intr-o declaratie de presa, oficialul MAI a anuntat ca a trimis Corpul de Control la IGPR, pentru a se asigura ca raportul pe care Bogdan Despescu il va prezenta premierului Tudose referitor la cazul politistului-pedofil va fi unul obiectiv.

Amintim ca, miercuri seara, premierul Mihai Tudose s-a aratat vizibil suparat pe Carmen Dan, despre care a spus: "Cu un ministru de Interne care sa ma minta in halul acesta, eu nu mai pot sa lucrez".

Chestionat daca ii cere demisia, premierul a precizat ca ministrul si-a exprimat disponibiliatea de a renunta la functie inca de luni si, daca isi da demisia, el o va accepta:

"Daca e lasata, isi va da demisia", a subliniat Tudose, care apoi a refuzat sa precizeze de catre cine sa fie lasata, insa este evident ca facea referire la Liviu Dragnea, care este sustinatorul principal si cel care a promovat-o in Guvern pe Carmen Dan.

Cu privire la demisia sa, Carmen Dan a precizat joi:

"Guvernul este unul investit politic, iar ministrii sunt nominalizati si validati in forurile statutare ale partidelor din coalitie si tot acolo se aproba retragerea lor din Guvern".

Citeste si

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#Catalin Radulescu retragere sprijin politic Tudose , #PSD