Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Consilierul onorific al premierului Tudose s-a retras din functie, dupa ce i-a cerut lui Dragnea sa demisioneze

Consilierul onorific al premierului Tudose s-a retras din functie, dupa ce i-a cerut lui Dragnea sa demisioneze
Foto: Facebook/Gheorghe Piperea
Avocatul Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Mihai Tudose, care a transmis, luni, ca Liviu Dragnea ar trebui sa demisioneze in urma noului dosar, a renuntat la functie.

"Am decis sa imi inaintez demisia din functia de consilier onorific al premierului, care a fost de acord.

Motivul este ca nu vreau sa acaparez atentia publica si sa deviez, chiar si pentru cateva ore, programul administratiei. Mai importante si urgente sunt codul fiscal si dezbaterea relativa la Legile Justitiei. Plus conditiile economice setate in laboratoarele financiar-bancare, conditii care se anunta a fi aspre in 2018", a transmis Piperea pe Facebook.

Acesta a punctat ca nu i-a cerut nimeni demisia, ci asa a considerat ca trebuie sa procedeze.
"Precizez ca nu premierul si nici vreun membru al partidelor de la guvernare mi-au cerut demisia. Initiativa mi-a apartinut. Cine si-a imaginat ca sunt manipulabil, s-a inselat.
Raman acelasi", a incheiat avocatul

Amintim ca Liviu Dragnea este incepand de luni urmarit penal in dosarul Tel Drum. Acesta este acuzat de procurorii anticoruptie de savarsirea mai multor infractiuni: doua de abuz in serviciu, constituire de grup infractional organizat si doua de folosire de documente sau declaratii false pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

In urma anuntului, avocatul Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Mihai Tudose, a transmis ca avem cu totii "si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a dlui Dragnea" si s-a intrebat de ce liderul PSD nu demisioneaza pentru a-si dovedi apoi nevinovatia.
Citeste si:

Dragnea, urmarit penal in dosarul Tel Drum. OLAF vine cu precizari si cere recuperarea celor 21 de milioane de euroCum justifica ministrul Carmen Dan numarul mare de jandarmi prezenti la audierea lui Liviu Dragnea la DNA
A.G.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Luni, 13 Noiembrie 2017, ora 20:50

 Articol citit de 6697 ori

Citeste si: