MM Stoica se teme de inchisoare: Cum dovedeste ca nu incalca sentinta de condamnare

Vineri, 20 Iulie 2018, ora 11:46
7046 citiri
MM Stoica se teme de inchisoare: Cum dovedeste ca nu incalca sentinta de condamnare
Foto: Facebook/ Mihai Stoica

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, se teme de inchisoare si isi ia masuri de precautie pentru a nu ajunge din nou in spatele gratiilor.

Dupa ce Gigi Becali a dezvaluit ca Stoica incearca sa intermedieze un transfer, acesta din urma a venit cu precizari.

El sustine ca nu vorbeste la telefon cu impresarii, carora le-a transmis sa il caute dupa ce ii expira pedeapsa complementara, iar discutiile pe care le are cu jucatorii sunt inregistrate pe aplicatii de mesagerie.

"Pedeapsa complementara va fi pana in septembrie 2019. Aceasta pedeapsa imi traseaza niste granite, am niste limite pe care nu numai ca nu le depasesc, ci sunt in situatia in care si daca ar fi banda discontinua nu as depasi. Eu nu vorbesc la telefon cu nimeni in afara de Gigi. Nici macar cu membrii familiei.

Tot ceea ce am discutat am discutat pe diverse aplicatii. Am 87 de chat-uri pe care le-am salvat pentru a demonstra ca eu niciodata nu am incalcat aceasta pedeapsa! Am agenti prieteni carora le-am spus clar sa ma caute dupa 4 septembrie 2019!", a declarat MM Stoica, citat de Telekomsport.

El a explicat si cum decurg lucrurile in momentul in care gaseste un jucator interesat sa ajunga la FCSB.

"Eu discut, spre exemplu, cu Dorin Rotariu, il intreb daca este interesat sa vina la FCSB, imi spune despre ce este vorba, comunic mai departe conducerii, in situatia in care se ajunge la o intelegere verbala, ma rog, asa, jucatorul si-ar manifesta dorinta de a juca la noi. Intervine Valeriu Argaseala si face propuneri concrete referitoare la salariu, la sume de transfer si asa mai departe. Totul se poate verifica. Doresc ca subiectul asta sa fie inchis o data pentru totdeauna, pentru ca sunt foarte atent la ceea ce fac."

Mihai Stoica a fost condamnat in Dosarul Transferurilor si a stat o buna bucata de timp la inchisoare.

Pedeapsa complementara din sentinta data in 2014 ii interzice sa intermedieze transferuri pana in septembrie 2019, iar daca ar incalca aceasta dispozitie ar reveni in spatele gratiilor.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#MM Stoica condamnare, #Stoica dosarul transferurilor condamnare, #MM Stoica FCSB pedeapsa , #stiri Mihai Stoica