Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Mihaela Buzarnescu > stiri Mihaela Buzarnescu
A   A   A

Vesti proaste de la Mihaela Buzarnescu

Vesti proaste de la Mihaela Buzarnescu
Foto: Twitter/Mihaela Buzarnescu
Accidentata serios la glezna piciorului drept in urma cu doua luni, in timpul turneului de la Montreal, Mihaela Buzarnescu nu are deloc vesti bune.

Tenismena noastra a participat intre timp la turneul de la Beijing si va juca saptamana viitoare la Moscova, dar spune ca "nu e inca in totalitate refacuta".

"Imi pare rau ca m-am accidentat, nu ma simt foarte bine, dar sunt pozitiva ca se va reface glezna. Nu e inca in totalitate refacuta, am resimtit la Beijing lucrul acesta, de aceea m-am si retras de la Tianjin. Voi juca insa la Moscova, pentru ca am vrut sa ma mai recuperez intre timp, daca printr-o minune prind Zhuhai-ul, ma duc cu placere, dupa care cred ca voi mai juca un turneu de 125 de mii, pentru meciuri, si poate un ITF la Dubai, in decembrie. Altfel, o sa am perioada de pregatire pana in Australia", a spus Miki intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.
Jucatoarea aflata pe locul 24 in ierarhia WTA spune chiar ca medicii i-au transmis ca va fi refacuta complet abia dupa sase luni!

"Mi-au spus ca sase luni pana la refacerea completa, asa ca, din pacate, mai am de asteptat. Umflatura va mai fi prezenta o perioada mai lunga la nivelul gleznei, se mai simt dureri, se mai simte o retinere si corpul meu o mai face involuntar in momentul jocului. Sunt mult mai bine insa si sunt foarte fericita ca am decis atunci, la US Open, sa nu joc, era riscant", a adaugat Mihaela Buzarnescu.

In 2018, Mihaela Buzarnescu a castigat primul ei turneu WTA (San Jose) si a patruns in Top 20 WTA.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 12 Octombrie 2018, ora 19:10

 Articol citit de 11118 ori

Citeste si: