Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Mediu > stiri mediu
A   A   A

Doua tone de lesuri de animale, abandonate pe marginea drumului intr-o comuna din Mures

Doua tone de lesuri de animale, abandonate pe marginea drumului intr-o comuna din Mures
Foto: Arhiva Ziare.com
Doua tone de lesuri de animale au fost depozitate, la sfarsitul saptamanii trecute, pe marginea drumului european E60, intr-o comuna din judetul Mures, zona respectiva fiind un posibil focar de infectie.

Autorul a fost identificat, anunta Prefectura Mures.

Prefectura judetului Mures a transmis, luni, ca primarul comunei Nades, Ivan Erhardt Laszlo, l-a sesizat pe prefectul Mircea Dusa de faptul ca in localitatea respectiva, in parcarea situata langa E 60, pe partea dreapta in sensul de mers spre Sighisoara, a fost depozitata, in mod ilegal, o cantitate mare de lesuri, in noaptea de sambata spre duminica.

Primarul a sesizat si faptul ca, in zona respectiva, este un miros insuportabil si un posibil focar de infectie.
Prefectul judetului Mures a dispus o actiune de urgenta cu privire la acest incident cu potentiale riscuri asupra mediului si sanatatii populatiei.

"In cursul acestei dimineti am fost sesizat de primarul din Nades ca, pe marginea drumului E60, au fost depozitate resturi animale in putrefactie. Am dispus Garzii de Mediu, Inspectoratului de Politie Judetean Mures si Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Mures sa se deplaseze de urgenta la fata locului si, intr-adevar, se confirma faptul ca aproximativ doua tone de resturi animale au fost depozitate pe marginea drumului. A fost identificat autorul si, cu siguranta, se vor lua masurile legale asupra celui care a comis aceasta fapta", a declarat prefectul judetului Mures, Mircea Dusa.
Facebook ShareTweet
 Luni, 15 Aprilie 2019, ora 18:53

 Articol citit de 6266 ori

Citeste si: