Trupul lui Andrei Gheorghe va fi depus, de joi, la Galeria Mobius, unde a fost deschisa si o carte de condoleante

Joi, 22 Martie 2018, ora 09:55
3409 citiri
Trupul lui Andrei Gheorghe va fi depus, de joi, la Galeria Mobius, unde a fost deschisa si o carte de condoleante
Foto: Facebook/Andrei Gheorghe

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe va fi depus, joi si vineri, la Galeria Mobius din Bucuresti, unul dintre locurile bucurestene de suflet ale jurnalistului. O carte de condoleante a fost deschisa, pentru cei care vor sa isi scrie mesajul de ramas-bun.

"Va puteti lua ramas bun de la Andrei Gheorghe, joi 22 Martie si Vineri 23 Martie, la Galeria Mobius, Str Mendeleev D.I. nr 2, Sector 1, Bucuresti. Dorinta exprimata in nenumarate ocazii a fost ca la moartea sa fie incinerat. Asadar, incinerarea are loc Sambata 24 martie, la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, ora 10 a.m.", au anuntat apropiatii lui Andrei Gheorghe, pe contul public de Facebook al acestuia.

Galeria Mobius a anuntat, in semn de doliu, ca isi suspenda activitatea in zilele urmatoare, pentru a-i aduce astfel un omagiu lui Andrei Ghoerghe.

Facebook/Galeria Mobius

Omul de radio si de televiziune Andrei Gheorghe a murit luni. El avea 56 de ani.

Un om care ar fi vrut cu tot dinadinsul sa fie "mai degraba viu, decat fericit", dar a sfarsit, ca sa nu mai fie silit sa troleze "demnitari, medici, profesori, popi, ingeri, catedrale, antisemiti, homofobi, legionari si alte asemenea fapturi imbecile", prin a nu fi nici una, nici alta.

O viata ON AIR

Andrei Gheorghe s-a nascut pe 14 ianuarie 1962, la Lipetk, in Rusia.

A realizat numeroase emisiuni radio si TV. A inceput ca reporter special la Radio Constanta si a devenit cunoscut la nivel national odata cu prezenta la Pro FM si emisiunea de la Pro TV "Lantul Slabiciunilor".

A realizat emisiuni si la Antena1, Realitatea TV, Prima TV, Money Channel sau Kanal D, precum si la Radio 21, Radio Total sau Radio Guerilla si a scris la Academia Catavencu si ghidul 24-FUN. In ultimii ani, avea si propriul site, andreigheorghe.ro.

A realizat si numeroase documentare si filme de scurt si lung metraj.

A fost si actor, cu roluri secundare in filmele Amen al lui Costa Gavras si Tinerete fara tinerete al lui Francis Ford Coppola.

Nu a ocolit nici muzica si a colaborat cu Parazitii la albumul Irefutabil.

Nici politica nu i-a fost straina, iar in 2010 a acceptat sa fie consilierul ministrului de Finante de atunci, Sebastian Vladescu, el coordonand pentru o scurta perioada Departamentul de Comunicare al ministerului.

A demisionat din aceasta functie dupa o luna si ceva, dupa ce a fost implicat intr-un accident de circulatie in Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Andrei Gheorghe Mobius, #deces radio jurnalist , #morti