Prima reactie a lui Andrei Badin: Voi prezenta toate detaliile cazului, sunt extrem de interesante

Joi, 24 Iulie 2014, ora 17:45
5339 citiri
Prima reactie a lui Andrei Badin: Voi prezenta toate detaliile cazului, sunt extrem de interesante
Foto: B1TV

Jurnalistul Andrei Badin, urmarit penal de DNA, ca urmare a unui denunt in care este acuzat ca ar fi luat mita, declara ca nu poate face prea multe comentarii acum, dar va oferi toate detaliile atunci cand va fi posibil, si ele sunt "extrem de interesante".

"Domnul Adrian Duicu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mehedinti, in prezent arestat, a facut o plangere penala impotriva mea in data de 13 iunie a.c si care este cercetata de DNA. Este dreptul domniei sale si trebuie analizata reclamatia sa de catre procurori. Pana cand procurorii DNA vor decide in acest sens am decis sa ma abtin de la comentarii publice", scrie pe Facebook Andrei Badin.

Acesta face totusi o serie de precizari.

"Am depus la DNA mai multe probatorii in acest caz. Procurorii DNA vor decide daca e sau nu o intamplare ca inainte cu o zi de depunerea denuntului de catre domnul Adrian Duicu un membru al Guvernului m-a amenintat in prezenta mai multor martori ca vor apare aceste acuzatii la adresa mea.

Imi rezerv dreptul de-a prezenta in acest moment toate dovezile doar procurorilor deoarece aceasta este procedura legala", scrie Badin.

De asemenea, jurnalistul precizeaza ca, impreuna cu conducerea postului B1TV, a decis suspendarea emisiunii pe care o realiza pana la elucidarea situatiei, "pentru a nu afecta in nici un fel imaginea postului care va lupta in continuare pentru apararea statului de drept".

"Avocatul meu este domnul William Branza. Doar domnia-sa poate face comentarii publice. La momentul potrivit va voi prezenta toate detaliile cazului. Sunt sigur ca vor fi extrem de interesante. Pana atunci insa va rog sa intelegeti abtinerea mea de a comenta un caz care nu este finalizat", mai spune Andrei Badin.

Jurnalistul Andrei Badin, urmarit penal si cu emisiunea suspendata

Intr-un comunicat remis presei, joi, de DNA se arata ca "exista date si indicii temeinice" potrivit carora, in luna august 2013, Andrei Badin, realizator de emisiuni la postul B1TV, "a pretins si primit de la un denuntator suma de 5.000 de lei, pentru a nu continua o campanie de presa care viza, la acel moment, pe Ministrul Mediului si al Schimbarilor Climatice".

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#Badin DNA Duicu mita, #Andrei Badin urmarit penal, #Andrei Badin Duicu Facebook , #jurnalisti