Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Marius Sumudica > stiri Marius Sumudica
A   A   A

Baskanul lui Kayserispor dezvaluie de ce a renuntat la Marius Sumudica

Baskanul lui Kayserispor dezvaluie de ce a renuntat la Marius Sumudica
Foto: Instagram/Kayserispor FK
Baskanul formatiei Kayserispor, Erol Bedir, a explicat motivele care l-au determinat sa renunte la Marius Sumudica.

Bedir a dezvaluit ca a fost nemultumit de parcursul echipei din a doua parte a sezonului si faptul ca a avut neintelegeri cu Sumudica in privinta campaniei de transferuri.

"Sumudica, desi era nou in campionatul Turciei si a avut o echipa cu 14-15 jucatori noi, in prima jumatate a campionatului a avut un parcurs de succes si a obtinut 30 de puncte. Totusi, parcursul nu s-a repetat si in a doua jumatate a campionatului.

In pofida spijinului financiar si moral pe care i l-am aratat, nu s-au mai repetat rezultatele din prima jumatate a campionatului si am obtinut doar 14 puncte", a spus Bedir, potrivit Haber Turk.
Bedir a mentionat ca Sumudica a avut o tentativa sa plece si in trecut, dar picatura care a umplut paharul a fost o discutie pe tema campaniei de transferuri.

"Antrenorul si-a manifestat dorinta in urma cu cateva saptamani de a pleca, dar am vrut sa ramanem cu el pentru a avea stabilitate. Totusi, am ajuns intr-un punct in care am avut un schimb de opinii cu Sumudica si nu am ajuns la un acord in privinta campaniei de transferuri, asa ca ne-am despartit", a mai spus Bedir.

Turcii ii prelungisera recent contractul lui Sumudica, dupa ce acesta anuntase ca vrea sa plece dezamagit de atitudinea jucatorilor.

In cele din urma, Sumudica se desparte de Kayserispor dupa mai putin de un sezon. El lasa echipa pe locul 9.
Din vara, Sumudica ar putea veni la FCSB, unde a mai fost dorit de Gigi Becali.

C.S.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 17 Mai 2018, ora 08:02

 Articol citit de 28141 ori

Citeste si: