Il retrage PNL pe Munteanu? Quintus: S-a gresit enorm, am aratat ca nu gasim un candidat la Primaria Capitalei

Marti, 19 Aprilie 2016, ora 22:54
4505 citiri
Il retrage PNL pe Munteanu? Quintus: S-a gresit enorm, am aratat ca nu gasim un candidat la Primaria Capitalei
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele onorific al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a insistat ca a fost o greseala faptul ca liberalii nu au ales un candidat din interiorul partidului in locul lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei.

"Parerea mea este ca s-a gresit enorm cand ne-am orientat asupra unei persoane care nu era membru PNL. A aratat ca partidul nu e in stare sa gaseasca un candidat care sa mearga spre Primaria Capitalei", a declarat Quintus, marti seara, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

Quintus: Orban a facut un gest admirabil. PNL nu se poate injosi alegand un candidat din afara

Marian Munteanu, candidatul PNL la Capitala - De ce s-a abtinut Quintus de la vot

Presedintele onorific al PNL a precizat ca a purtat o convorbire telefonica, luni seara, cu Marian Munteanu, in care au discutat despre candidatura sa la Primaria Bucuresti.

"Aseara mi-a dat telefon domnul Munteanu, am vorbit mai mult de un sfert de ora si s-a consultat cu mine asupra a ceea ce e de facut in candidatura sa. Si mi-am dat parerea sincera fata de dansul", a spus Mircea Ionescu Quintus, fara sa dea si alte detalii.

Liberalul a mentionat ca, la conferinta de presa de miercuri seara, "copresedintii si cu mine, in prezenta domnului Munteanu, vom spune ce am hotarat de comun acord in aceasta seara". "Hotararea luata asta-seara nu va fi defavorabila nimanui", a asigurat acesta.

Renunta liberalii la Marian Munteanu? Blaga pastreaza misterul: Discutam maine

In legatura cu anuntul a doi candidati PNL la primariile de sector - Ovidiu Raetchi la Sectorul 5 si Razvan Mironescu la Sectorul 6 -, ca vor avea campanii separate fata de Munteanu, Quintus a arata ca ii pare rau ca "distinsii nostri colegi se grabesc sa faca asemenea afirmatii".

Ovidiu Raetchi isi separa campania de cea a lui Marian Munteanu: Eu stiu ca Zelea Codreanu a fost criminal!

Munteanu rupe PNL: Inca un candidat liberal pentru Bucuresti anunta ca isi face campanie singur

Sedinta la PNL pentru retragerea lui Munteanu

Declaratiile lui Quintus vin in contextul in care liberalii s-au intrunit, marti seara, intr-o sedinta in care au discutat despre retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, potrivit dezvaluirilor unor surse din partid pentru Ziare.com.

Asta dupa ce candidatura lui Marian Munteanu, din partea PNL, pentru Primaria Capitalei a fost aspru criticata atat de oameni din interiorul partidului, cat si de ONG-uri. La finalul sedintei, liberalii au precizat ca decizia va fi anuntata miercuri, intr-o conferinta de presa organizata la ora 18:30.

Marian Munteanu va fi retras din cursa pentru Primaria Capitalei. Blaga i-ar putea lua locul - Surse Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
#Quintus Munteanu, #Quintus Munteanu greseala , #candidat PNL