Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Maria Sharapova > stiri Maria Sharapova
A   A   A

Presa internationala, indignata de tratamentul de care are parte Maria Sharapova la Australian Open

Presa internationala, indignata de tratamentul de care are parte Maria Sharapova la Australian Open
Foto: Twitter/Australian Open
Presa internationala este indignata de tratamentul de care are parte Maria Sharapova la prima aparitie la Australian Open, dupa ce a fost prinsa dopata la editia din 2016.

Pe langa faptul ca a fost invitata sa participe la tragerea la sorti, jurnalistii din presa straina, in special cea britanica, s-au aratat revoltati si de faptul ca subiectul suspendarii pentru dopaj a fost ignorat complet.

Mai mult, in timpul ceremoniei de joi, cand Sharapova a acordat un interviu, moderatorul nu a pronuntat deloc cuvintele "suspendare" sau "dopaj", ci doar "time out".

Acest lucru a starnit asadar cateva reactii dure in presa internationala.

"A fost un interviu slugarnic, in care s-a vorbit despre un time out, de parca ar fi avut o vacanta in loc sa ispaseasca o suspendare pentru dopaj", a comentat The Telegraph.
In aceeasi idee au relatat si cei de la The Times, care au descris scenele de la ceremonie ca fiind "o batjocura". "Ceremonia s-a transformat intr-o farsa, mai ales ca Sharapovei nu i s-a amintit nicio clipa de perioada de suspendare", a relatat publicatia amintita.

Si cei de la Daily Mail au taxat tratamentul de care are parte Sharapova, relatand ca "oamenilor din lumea tenisului nu le-a venit sa creada cum se comporta organizatorii".

In plus, jurnalistul Ben Rothenberg de la New York Times nu intelege nici el de ce a fost nevoie ca Sharapova sa fie in centrul atentiei. "Nu cred ca cei de la Australian Open trebuiau sa o puna sa aduca trofeul pe scena", a comentat acesta.

Amintim ca organizatorii s-au aparat si au spus ca si-au dorit sa aiba la ceremonie o fosta campioana, iar din acest motiv au invitat-o pe Sharapova.
C.S.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 12 Ianuarie 2018, ora 16:00

 Articol citit de 24289 ori

Citeste si: