Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Maria Sharapova > stiri Maria Sharapova
A   A   A

Acuzata de rivalele din circuit, Maria Sharapova le raspunde contestatarelor

Acuzata de rivalele din circuit, Maria Sharapova le raspunde contestatarelor
Foto: Instagram/Maria Sharapova
Acuzata de mai multe jucatoare importante ca este foarte aroganta, Maria Sharapova le-a raspuns celor care au criticat-o.

Rusoaica spune ca adopta aceasta atitudine deoarece nu-si doreste sa aiba nicio prietena in tenisul feminin.

"Sincer, nu-mi ascund sentimentele. Stie toata lumea ca tenisul este meseria mea. Eu doar intru pe teren sa castig. Orice fata pe care o intalnesc este o rivala. La fel si in vestiar. Eu nu sunt una dintre cele care incepe o conversatie despre vreme cu cateva minute inaintea meciului. Eu am un spirit competitiv!

Ok, le pot saluta, dar nu o sa le dau flori! Nu este o strategie. Daca suntem colege nu inseamna ca trebuie sa fim prietene. Chiar daca sunt parte din tenis, nu sunt si parte din societate. Fiecare cu interesele lui!", a spus Maria Sharapova, conform Tennis Channel.
Mai multe jucatoare cunoscute, pritnre care Dominika Cibulkova si Kristina Mladenovici, au criticat atitudinea Sharapovei din vestiar.

"Este o persoana complet dezagreabila. Este aroganta, ingamfata si rece. Atunci cand stateam langa ea in vestiar nu spunea nici macar buna", spunea Cibulkova despre Sharapova.

C.S.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 09 Noiembrie 2018, ora 08:16

 Articol citit de 9705 ori

Citeste si: