Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Marcel Ciolacu > presedinte PSD
A   A   A

Ciolacu: Am facut o conexiune intre cele doua Camere pentru ca proiectele noastre sa fie votate in 10 zile

Ciolacu: Am facut o conexiune intre cele doua Camere pentru ca proiectele noastre sa fie votate in 10 zile
Foto: Facebook /Marcel Ciolacu
Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, lider interimar al PSD, a anuntat miercuri ca a discutat cu presedintele interimar al Senatului si cu liderii grupurilor parlamentare, astfel incat proiectele de lege depuse de partidul pe care il conduce sa fie votate in Parlament in maxim 10 zile.

"Avem proiecte pregatite pentru fiecare etapa. Speram sa fim mult mai functionali in Parlament din aceasta saptamana. Impreuna cu liderii de grup, cu Titus (Corlatean - n.red.), cu Serban (Nicolae - n.red.), am facut un program si o conexiune intre cele doua Camere ca proiectele noastre sa fie votate in maxim 10 zile si trimise catre promulgare", a declarat Ciolacu in debutul sedintei Comitetului National Executiv al PSD, desfasurat in sistem de videoconferinta.
El a amintit ca Parlamentul functioneaza si a "venit cu cinci proiecte clare", intre cele mai importante fiind cel privind plafonarea preturilor la medicamente si alimente, precum si cel privind amanarea ratelor bancare.

"Proiectul privind amanarea ratelor bancare este un proiect facut impreuna cu BNR, deoarece si PSD are reprezentanti in conducerea BNR, propusi si votati in Parlament, profesionisti. Este un proiect coerent, nu distruge sistemul bancar, este echilibrat, dar si bancile trebuie sa inteleaga ca exista un efort comun pentru a depasi aceasta criza si de a ne pregati pentru viitoarea criza economica", a subliniat liderul interimar al PSD.

Marcel Ciolacu a amintit si de conditia PSD din proiectul privind somajul tehnic preluat de Guvern - societatile care primesc ajutor de la stat sa nu faca concedieri, "lucru pe care Guvernul nu l-a preluat".
"Dar avem posibilitatea, prin amendamente, sa facem aceasta rectificare in Parlament", a adaugat el.

Citeste si:


Ramai pe Ziare.com pentru a afla cele mai noi informatii despre evolutia epidemiei: LIVE - Armata pe strazi si izolare totala, la o luna de la primul caz. Creste numarul de imbolnaviri si decese.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 25 Martie 2020, ora 16:26

 Articol citit de 1579 ori

Citeste si: