Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Magazin > ciudat
A   A   A

Un detinut declarat mort a inviat inainte de autopsie

Un detinut declarat mort a inviat inainte de autopsie
Foto: Arhiva Ziare.com
Un detinut spaniol declarat mort dupa o tentativa de sinucidere s-a trezit la viata chiar in momentele premergatoarea autopsiei.

Duminica, barbatul in varsta de 29 de ani, a fost gasit fara suflare, iar trei medici "au constatat ca nu prezenta semne vitale", a declarat un purtator de cuvant al administratiei penitenciarelor.

"Cadavrul" a fost apoi transportat la institutul de medicina legala din Oviedo, unde s-a constatat ca nu era mort, dupa care a fost transferat la un spital unde se mai afla inca miercuri, a completat purtatorul de cuvant.

"S-a trezit atunci cand il scoteam din husa mortuara pentru a-l pune pe masa de autopsie", a povestit pentru jurnalisti tatal acestuia, care a mai spus ca fiul sau si-a pierdut cunostinta dupa o tentativa de sinucidere dupa ce a luat o supradoza de medicamente. Corpul sau era deja pregatit pentru autopsie in momentul in care a revenit la viata, a mai precizat tatal detinutului.
Autoritatile nu au putut preciza cat timp a fost considerat "mort". Administratia penitenciarelor si guvernul regional din Asturias au deschis fiecare cate o ancheta.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 11 Ianuarie 2018, ora 09:40

 Articol citit de 4147 ori

Citeste si: