Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Magazin > stiinta tehnica
A   A   A

Traim vremuri SF! Politia din Dubai se antreneaza deja pe motociclete zburatoare (Video)

Traim vremuri SF! Politia din Dubai se antreneaza deja pe motociclete zburatoare (Video)
Foto: captura video Daily Mail
Ceea ce vedeam, cu ani in urma, in filme, devine realitate. Politia din Dubai a primit deja primul lot de motociclete zburatoare, iar antrenamentele sunt in toi.

Motocicletele, produse de o companie din California, Hoversurf, pot decola si ateriza vertical, ceea ce poate ajuta politistii sa ajunga in locuri greu accesibile. Au o autonomie de zbor de 40 de minute si vor intra propriu-zis in serviciu din 2020, arata CNN.

Deocamdata sunt scolite doua echipaje, dar urmeaza sa intre la instructaj si altele. Compania producatoare a transmis ca poate furniza pentru moment 30-40 de motociclete, dar politia din Dubai are, pentru moment, drepturi exclusive, si poate comanda oricat.

Curand, si civilii vor putea comanda o astfel de motocicleta contra sumei de 150.000 de dolari. Vor trebui insa sa dea niste teste pentru a se stabili daca pot conduce sau nu asa ceva.
Motocicletele model S3 2019 Hoverbike, care cantaresc circa 115 kilograme, au fost prezentate la un targ recent in Dubai, iar politia s-a aratat imediat interesata.

Motocicletele zboara cu o viteza de 90 de km/h si se pot ridica la circa 5 metri de la sol.

Compania producatoare a anuntat ca in aproximativ cinci luni va lansa si un vehicul zburator cu doua locuri, pe care il va pune in vanzare tot din 2020.Citeste si Masina zburatoare Terrafugia Transition va fi lansata in 2019

A.P.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 09 Noiembrie 2018, ora 07:30

 Articol citit de 14397 ori

Citeste si: