Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Magazin > spatiu
A   A   A

Premiera mondiala: Un astronaut va mixa muzica Live pe Statia Spatiala Internationala pentru o noapte de neuitat in Ibiza

Premiera mondiala: Un astronaut va mixa muzica Live pe Statia Spatiala Internationala pentru o noapte de neuitat in Ibiza
Foto: Facebook / Luca Parmitano
Atronautul italian Luca Parmitano se va transforma marti intr-un DJ al spatiului. El va mixa Live de pe Statia Spatiala Internationala pentru o noapte dedicata muzicii electronice, special organizata pe un vas de croaziera din Ibiza.

"Va fi o premiera mondiala", a declarat pentru AFP astronautul francez Jean-Francois Clervoy, cel care a asistat la pregatirea acestei nopti speciale, organizate de un specialist in festivaluri de muzica desfasurate pe vase de croaziera, relateaza Le Quotidien.

La randul sau, Emmet Fletcher, responsabilul cu parteneriatele Agentiei Spatiale Europene, a subliniat ca scopul urmarit este de a "aduce mai aproape spatiul de marele public" si a-i familiariza pe oameni cu misiunea ASE.
Spectacolul va dura intre 15 si 20 de minute, a mai previzat el, urmand sa fie retransmis in direct pe vas, unde se vor afla circa 3.000 de persoane.

Cei curiosi pot asista in direct la aceasta premiera, urmarind totul pe pagina de Facebook special dedicata evenimentului. O versiune mai buna, cu o calitate superioara, va fi disponibila a doua zi.

In varsta de 42 de ani, Luca Parmitano se afla la bordul SSI din 20iulie. El a mai fost in spatiu si in 2013.

"Acest gen de muzica este nou pentru el, lui ii plac mai mult cantecele italiene si muzica rock. Dar este foarte entuziasmat. Asa e Luca. Vrea mereu sa mearga mai departe, sa faca lucruri noi", a dezvaluit Fletcher.
Facebook ShareTweet
 Luni, 12 August 2019, ora 22:05
 Autor:Camelia Badea

 Articol citit de 1243 ori

Citeste si: