(P) Intoarcerea la esenta

Advertorial
Vineri, 24 Mai 2019, ora 09:30
10551 citiri
(P) Intoarcerea la esenta

Editura For You organizeaza seminarul intitulat "Restabilirea Unitatii" - un program revolutionar sustinut de Jasmuheen, cunoscuta promotoare a spiritualitatii in societatea occidentala.

Evenimentul se va desfasura timp de 4 zile, in perioada 14-17 iunie 2019 (de vineri pana luni, inclusiv), la Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti. Biletele pot fi procurate prin https://event.editura-foryou.ro/jasmuheen/

Seminarul li se adreseaza celor care aspira la o viata spirituala, mentala si emotionala mai frumoasa si care sunt pregatiti sa afle cum sa-si foloseasca mai benefic energia personala, astfel incat sa contribuie la restabilirea intregii societati.

Programul creat de Jasmuheen (pe care ea insasi il urmeaza de multa vreme) va fi prezentat in aceasta vara si la noi in tara, in cadrul unui turneu al autoarei - care va incepe in Romania si va fi continuat apoi in Austria, China, Elvetia, Franta, Brazilia, Argentina si Japonia.

Autoarea a mai sustinut conferinte la Bucuresti si in anii precedenti (cea mai recenta fiind in 2015), insa aceasta noua vizita a ei in Romania urmeaza dupa doi ani de viata retrasa, petrecuti in China. In urma acestora, Jasmuheen a elaborat doua programe noi: "Stil de Viata Apetisant" si "Restabilirea Unitatii", care dau titlul celor mai recente carti ale autoarei: https://editura-foryou.ro/jasmuheen

Programul de viata pe care ni-l propune Jasmuheen inseamna, de fapt, sa ne regasim esenta - dincolo de toate mastile pe care ni le impune societatea moderna. In aceasta viata, noi toti ne-am asumat niste roluri: suntem mame, tati, fii, bunici; suntem profesionisti, clienti sau pacienti; suntem victime sau suntem solidari cu cei loviti de soarta; uneori stim sa alinam durerea celor dragi, alteori ne simtim neputinciosi. Insa dincolo de toate aceste situatii, suntem fiinte umane. In noi se afla si binele, si raul. Ceea ce alegem sa predomine in fiinta noastra... determina cum traim, ce devenim si unde ajungem. Noi si copiii nostri.

Revenirea la esenta noastra profund umana inseamna sa ne descotorosim de artificiile, prefacatoria si indiferenta cu care societatea moderna ne-a obisnuit. Sa-i privim din nou cu inima deschisa pe cei din jur si cu multa compasiune pe cei care sufera. Ca si cum am deschide ochii pentru prima oara. Nu traim cu adevarat in retelele de socializare, unde fiecare straluceste in cea mai buna lumina. Viata reala are si umbre. Iar in umbra se ascunde nefericirea fiecaruia - mai mica sau mai mare.

Pentru cei care vor sa-si regaseasca sinele autentic, solutia - asa cum stim de 2 000 de ani - vine din iubire, bunatate, iertare, generozitate, intelegere, ingaduinta... Si, totusi, undeva pe parcurs, fara sa bagam de seama, ne-am scuturat de toate acestea una cate una, ca de un balast care ne incurca. Dupa care ne-am pierdut starea de bine, ba chiar si sanatatea. Ce ne-a mai ramas? Manie si resentimente, apoi depresie si, in final, nefericire - o bucla formata din stari de spirit negative care se hranesc una pe alta si ne arunca tot mai jos in intuneric.

E timpul sa parcurgem drumul inapoi: sa ne regasim pe noi insine, dupa care sa urmam o alta cale, mai plina de lumina. Iar programul de Restabilire a Unitatii creat de Jasmuheen la asta se refera. Ne arata cum putem folosi in viata cotidiana meditatiile si rugaciunea, astfel incat sa revenim la sentimente mai bune. Si cum pot emotiile pozitive sa ne vindece sufletul si trupul.

Descoperirile din neurobiologie au confirmat deja puterea pe care o are mintea de a vindeca creierul. Credinta ne da taria sa rezistam si ne vindeca. In ceea ce priveste biologia fiintei umane, s-a constatat ca inima emite un camp magnetic ce poate fi perceput si interpretat corect de cei aflati in apropiere. E amuzant ca ne-am obisnuit sa numim asta "intuitie".

Cat despre aparenta dihotomie dintre materie si energie, descoperirile din fizica cuantica sustin ca materia este, in fapt, energie condensata. Putem spune, asadar, ca suntem facuti (la propriu) din pulbere de stele!

Programul de viata creat de Jasmuheen sustine si o alimentatie cat mai putin procesata. Ne procuram energia, in mare masura, din ceea ce mancam. Si totusi, etichetele de produs abunda in aditivi alimentari mai mult sau mai putin sintetici, care ne imbolnavesc si ne secatuiesc de puteri.

Dupa ce, milenii de-a randul, fiinta umana a avut o alimentatie naturala (care a structurat intr-un anume fel functionarea aparatului digestiv), azi ne intriga faptul ca stomacul nu suporta cocteilul de coloranti si potentiatori de aroma cu care-l rasfatam, asa ca servim la desert cate o pastiluta care sa ne usureze suferinta. N-ar fi mai logic sa revenim la tipul de alimentatie cu care specia a evoluat?

Jasmuheen ne reaminteste ce anume este prioritar in vietile noastre si de unde vine bucuria. Daca am fost creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, inseamna ca ne putem regasi esenta divina, reinvatand sa traim cu sufletul impacat. Prin urmare, ea ne indeamna: "In fiecare zi, gaseste ceva pentru care sa fii recunoscator!"

Ea insasi traieste de 27 de ani o viata spirituala, in tot acest rastimp lucrand personal cu mii de persoane, pe care le-a ghidat pe aceeasi cale, aducand lumina in sufletul multora.

Cartile scrise de Jasmuheen (https://editura-foryou.ro) au fost traduse si publicate in 20 de limbi, pe tot cuprinsul planetei. Iar cuvintele ei ne dau speranta: "Daruim, primim, daruim inapoi - acesta este cercul vietii."

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Jasmuheen seminar Bucuresti, #Jasmuheen conferinta , #inedit