Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Masina timpului, inventata de un iranian?

Masina timpului, inventata de un iranian?
Foto: Arhiva
Ali Razeghi, cunoscut inventator iranian, care are 179 de brevete la activ, sustine ca a pus la punct o masina a timpului.
Deosebirea dintre inventia sa si ce vedem in filme este aceea ca aceasta nu te transporta in viitor, ci aduce viitorul in prezent, prezicand ce se va intampla intr-o perioada de cinci pana la opt ani, cu o acuratete de 98%, relateaza The Telegraph.

Inventia tanarului de 27 de ani a fost inregistrata sub titulatura The Aryayek Time Traveling Machine, ea functionand pe baza unui set complex de algoritmi, dupa cum explica acesta.

Razeghi sustine ca, folosindu-se de inventia sa, poate fi prezisa o confruntare armata cu un alt stat, dar si fluctuatiile pretului petrolului.

Esti pasionat de cumparaturile online? Atunci e momentul sa descoperi si tu adevaratul credit online de la Libra Internet Bank, prin care poti obtine rapid pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Este primul credit pentru care nu trebuie sa treci deloc pe la banca! Iar banii iti intra in cont in doar cateva minute. Asta da breaking news! Afla mai multe.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 11 Aprilie 2013, ora 11:55
 Autor:Anca Serghescu

 Articol citit de 3579 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor