Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Magazin > inedit
A   A   A

Cum arata furtunile vazute prin ochii unui pilot de avion (Foto)

Cum arata furtunile vazute prin ochii unui pilot de avion (Foto)
Foto: Facebook/Santiago Borja
Un mare avantaj pe care il au pilotii de avioane este ca pot fi martorii unor fenomene meteorologice care la inaltime par cu totul si cu totul altfel.

Rasariturile si apusurile sunt doar doua dintre fenomenele de care cei aflati in avioane se bucura altfel. Santiago Borja este deja cunoscut drept "pilotul de furtuni", pentru ca de multe ori surprinde in imagini furtunile din aer, arata CNN.

Borja a inceput sa fotografieze acest fenomen meteorologic in urma cu patru ani.

Pilotul a declarat ca si-a dat seama ca din cabina sa totul se vede deosebit si ca merita sa le arate si prietenilor, familiei si altora.

Fotografiile lui nu numai ca sunt foarte admirate de oameni, ci au atras atentia si celor de la NASA. Numeroase dintre imaginile sale fac obiectul unei carti, #StStormPilot.
Borja zboara pe un Boeing 767 pentru o companie mare. "La zborurile lungi suntem trei-patru piloti si schimbam locurile", a spus Borja, precizand ca prinde cateva ore libere, ceea ce ii permite sa surprinda imagini din diverse unghiuri.

This pilot photographs storms from the airplane cockpit https://t.co/F2SdUaipo4 pic.twitter.com/8iPEpSaWe7- CNN International (@cnni) 10 ianuarie 2019

A.G.
Facebook ShareTweet
 Joi, 10 Ianuarie 2019, ora 12:55

 Articol citit de 3614 ori

Citeste si: