Ce trebuie sa stii despre narghileaua egipteana

Advertorial
Vineri, 05 Iulie 2019, ora 13:10
18766 citiri
Ce trebuie sa stii despre narghileaua egipteana

Narghileaua egipteana este standardul original si fundamentul industriei de narghilea de astazi. Fara procesul traditional de fabricare egipteana care dateaza de secole, narghileaua de astazi nu ar exista.

Shisha egipteana este in mod traditional proiectata manual si construita din alama, de persoane cu inalta calificare. Fiecare narghilea egipteana este asamblata si gravata manual cu modele frumoase.

Narghileaua este cel mai popular atribut al distractiei pentru oamenii orientali, si nu numai. Narghileaua egipteana este folosita in toata lumea ca o metoda delicioasa de socializare dupa o cina in familie sau la o petrecere, deoarece este o activitate autentica care da senzatii noi placute si elimina orice urma de stres si agitatie.

Istoria traditiei de fumat narghilea

In antichitate, oamenii foloseau materiale naturale, cum ar fi nuca de cocos uscata, partial umpluta cu apa. Nuca de cocos servea drept narghilea pe insule si pe coasta Hindustanului.

In Egiptul antic, localnicii foloseau in mod special dovleci sculptati pentru fumatul de shisha. De fapt, chiar si astazi, unele triburi din Africa folosesc asemenea elemente.

Cele mai multe posibilitati de extindere a traditiei de fumat de narghilea, au avut loc in India in tarile din nordul Persiei, Etiopia, Arabia si Turcia. Odata cu dezvoltarea relatiilor comerciale, narghileaua a fost adusa in unele zone estice mai indepartate.

De-a lungul timpului, scopul narghilelei s-a schimbat mult. Indienii au inceput sa foloseasca narghileaua pentru a obtine un efect analgezic. Ulterior, fumatul de narghilea a devenit unul dintre principalele elemente ale culturii si traditiei.

Shisha si-a dobandit valoarea prezenta ca metoda de placere, relaxare si odihna de la rutina obisnuita. Functia si ritualul s-au schimbat, de asemenea: o oferta de a fuma narghilea era un semn important de atentie si respect. In acelasi timp, refuzul era vazut ca o insulta grava.

In Turcia, se foloseau metale pretioase si sticla pentru realizarea narghilelei, si se utiliza piele in loc de tuburi rigide pentru furtun. Acum 500 de ani shisha turca avea forme si proportii foarte apropiate de narghileaua moderna.

In prezent, o multime de oameni prefera narghileaua in schimbul trabucului sau tigarilor, datorita fumului sau umed purificat si aromat. In plus, iubitorii de narghilea folosesc adesea tutun de amestec, precum si o narghilea din ceai, cu fructe si ierburi aromate.

Este foarte usor in ziua de astazi sa achizitionezi o narghilea egipteana, lucrata manual, cu materiale de inalta calitate. Tot ce trebuie sa faci este sa intrati pe un magazine de narghilea online, si cumparati narghilea autentica si originala, care sa aiba toate accesoriile incluse.

Procesul de fabricatie a narghilelei egiptene

Procesul de fabricatie a unei narghilele egiptene este un proces care necesita saptamani intregi de munca, pentru a pune la dispozitia publicului larg cele mai calitative produse. Companiile renumite producatoare de narghilea egipteana cauta sa imbunatateasca constant manopera si creativitatea.

Producatorii folosesc materiale de calitate superioara, care nu sufera coroziune si sunt usor de curatat. Astfel, narghileaua este mult mai practica, mai placuta si mult mai usor de folosit decat in trecut.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#istorie narghilea egipteana, #proces fabricatie narghilea egipteana , #stiri magazin