Aventura unui livrator foodpanda prin Europa, pe bicicleta

Advertorial
Joi, 12 Decembrie 2019, ora 09:00
22895 citiri
Aventura unui livrator foodpanda prin Europa, pe bicicleta

"E fain sa fii livrator si in alte orase europene, dar este la fel de fain si acasa".

Cristian Mihai Pop are 32 de ani si locuieste in Cluj-Napoca. Este violonist si fotograf de teatru, iar in cea mai mare parte a timpului este livrator la foodpanda, cea mai mare platforma de food ordering din Romania, parte a grupului international Delivery Hero.

Si-a inceput activitatea de livrator in martie 2017, desi ideea de a face curierat il atragea inca din timpul facultatii, idee care de altfel se leaga foarte mult de una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, bicicleta.

Pentru Cristian, livrarea este mai mult decat o meserie, este o experienta care ii ofera posibilitatea sa faca atat ceea ce ii place, dar si sa le ofere o stare de bine oamenilor cu care interactioneaza zilnic, prin simplul fapt ca le aduce mancarea.

"Am gasit libertatea prin locul de munca pe care il am si in acelasi timp ma bucur de o experienta bogata in fiecare zi. Chiar daca activitatea mea pare una repetitiva, este totdeauna dinamica si nu ma plictisesc niciodata. Am pe de-o parte bucuria de a descoperi orasul pe bicicleta, iar pe de alta parte satisfactia clientilor uimiti de cat de repede pot sa ajung la ei", declara Cristian Pop.

Nu intamplator, rapiditatea cu care ajunge de fiecare data la usile celor care comanda prin intermediul foodpanda i-a adus renumele de Fulgerul, asa cum este cunoscut in randul comunitatii clujene de livratori si nu numai.

Tot legat de pasiunea pentru bicicleta, dar si pentru meseria pe care o are, in luna septembrie a acestui an a pornit intr-o calatorie pe bicicleta pana in Berlin, Germania, trecand astfel prin patru orase in care grupul Delivery Hero isi desfasoara activitatea: Budapesta, Viena, Praga si Berlin. In numai 11 zile, Cristian Pop a parcurs aprox. 1515 km, in medie 140 km/zi, timp in care a strabatut cinci tari: Ungaria, Austria, Slovacia, Cehia si Germania.

Pentru calatoria sa a ales o bicicleta electrica, fapt ce i-a permis sa se incadreze in timpul alocat excursiei, dar si din dorinta de a promova turismul pe bicicleta:

"Am zis ca poate dau un altfel de imbold si altora sa spuna 'Si eu pot cu o bicicleta electrica'. Intotdeauna imi dovedesc mie si incerc sa dovedesc si altora ca se poate. Daca iti propui ceva, nu te poate tine nimic inapoi. Am mers si pe drumuri europene si pe drumuri nationale, prin sate in unele momente si chiar si prin padure".

Cristian si-a dorit foarte mult sa vada experientele pe care le au colegii lui livratori din alte orase in care grupul Delivery Hero este prezent si a reusit. Nimic nu l-a oprit, nici vanturile de peste 100 km/h din Cehia, nici pana pe care a facut-o la 75 de km de Berlin pe care a trebuit sa o rezolve singur in numai 45 de minute.

In Budapesta, a avut posibilitatea sa se inroleze si in procesul de livrare. Astfel, in timpul petrecut in oras de aprox. trei ore, a reusit sa livreze opt comenzi.

"Am vrut sa vad care e atmosfera de lucru a colegilor mei si tot acest trip a avut ca scop si dorinta de a vedea cum este realizata infrastructura pentru biciclisti acolo si cum influenteaza procesul de livrare.

Aceasta iesire in Vest mi-a oferit si cateva solutii pentru problemele cu care ma confrunt in Cluj. Vreau sa devin un livrator cat se poate de profesionist si am considerat ca interactionand cu colegii mei din strainatate imi pot imbunatati atat eu experienta de livrare, cat si pe cea a clientilor carora le livrez.

Mai mult decat atat, mi-am dat seama ca e fain sa fii livrator si in orasele prin care am trecut, dar este la fel de fain si acasa", concluzioneaza Cristian.

Daca vrei sa ai libertate la job, sa iti organizezi singur timpul, iti place sa interactionezi cu oamenii si, pe langa o masa delicioasa, sa le aduci un zambet in fiecare zi, atunci alatura-te echipei foodpanda. Intra pe adresa livrator.foodpanda.ro si hai in comunitatea activa a livratorilor foodpanda.

Despre foodpanda

foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, este cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, colaborand, in prezent, cu peste 1500 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu, Pitesti, Targu Mures, Baia Mare si Braila.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#livrator foodpanda, #livrari foodpanda, #aplica foodpanda , #inedit