PNL pregateste motiune de cenzura: Remanierea, frectie la picior de lemn. Shhaideh e mic copil fata de Paul Stanescu

Luni, 16 Octombrie 2017, ora 16:54
4259 citiri
PNL pregateste motiune de cenzura: Remanierea, frectie la picior de lemn. Shhaideh e mic copil fata de Paul Stanescu
Foto: Facebook/Ludovic Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca remanierea guvernamentala este "frectie la picior de lemn", afirmand ca nominalizarea lui Paul Stanescu la Ministerul Dezvoltarii este "o gluma proasta" si precizand ca liberalii pregatesc motiunea de cenzura.

PNL pregateste motiunea de cenzura: Ce se intampla in PSD azi ne arata ca poate sa treaca

"PNL considera ca aceasta remaniere este o frectie la un picior de lemn, in care a fost schimbat Tanda cu Manda sau, mai plastic, dracu' cu tac'su.

In ceea ce priveste Ministerul Dezvoltarii, este o gluma proasta nominalizarea lui Paul Stanescu. Sevil Shhaideh era mic copil fata de Paul Stanescu. In primul rand, Paul Stanescu face parte din fratia TelDrum. Daca ne uitam in ce judete are contracte TelDrum, vedem ca judetul Olt este unul dintre judetele in care TelDrum castiga contracte cu nemiluita", a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv al partidului.

Dragnea si-a numit un vechi amic la Dezvoltare, vizat de o ancheta DNA. Paul Stanescu: In viata mea, nu am dat cu subsemnatul

Ludovic Orban a afirmat ca Paul Stanescu este "chintesenta baronului PSD" si ca "are toate caracteristicile negative pe care le au vechilii, satrapii ridicati de PSD".

"Are mentalitate de clan. Daca ne uitam, vedem ca Paul Stanescu nu este doar Paul Stanescu, este practic sprijinit si a ridicat membri ai familiei, cum este fratele domnului Stanescu (Alexandru Stanescu, n.red.), care este deputat si, din cate stiu, este presedintele Comisiei de agricultura, sotia domnului Stanescu este consilier sigur la 'Genunche' intrucat provine, ca invatator, din mediul preuniversitar si, probabil, ii impartaseste foarte multa experinta de la tara domnului 'Genunche', analfabetul numarul unu din fruntea Ministerului Educatiei", a adaugat Orban.

Liderul PNL a criticat si nominalizarea lui Felix Stroe la Ministerul Transporturilor, spunand ca este "omul de casa" al lui Nicusor Constantinescu si al lui Radu Mazare.

"Nu in ultimul rand, din nou la Ministerul Fondurilor Europene apare caratorul de geanta al Rovanei Plumb. Adica, Rovana Plumb si-a pus din nou ministru, un ministru care nu s-a remarcat prin nimic bun cat a fost la ministerul respectiv, intrucat o mare parte din intarzierile in acreditarea autoritatilor de management i se datoreaza caratorului de geanta al Rovanei Plumb. Este ca si cum Rovana Plumb ar fi in continuare la minister, doar ca ea conduce ministerul prin delegat", a spus Orban.

PNL solicita, in continuare, remanierea ministrilor Viorel Ilie, Liviu Pop si a "plagiatorului" Florian Bodog, a spus Orban.

"Consideram candidaturile pentru Guvern candidaturi care reprezinta toate naravurile si toate pacatele PSD. (...) O mare dezamagire am in privinta domnului Tudose, care a facut pe fata mare la televizor, dar de fapt arata ca nu este altceva decat premierul marioneta al lui Liviu Dragnea in continuare si in ciuda incordarii muschilor se arata ca nu este altceva decat un muschi care este condus de creierul lui Dragnea", a mai spus Orban.

Intrebat daca ii va cere presedintelui Klaus Iohannis sa respinga nominalizarile facute de PSD, Orban a afirmat ca aceasta decizie apartine sefului statului. "Este decizia presedintelui sa hotarasca in ce masura acesti candidati sunt sau nu sunt potriviti, daca respecta legea si daca au capacitatea de a gestiona ministerele. Noi avem propria noastra analiza.

Lasand la o parte problemele penale, trecutul oamenilor care sunt nominalizati ii face total indezirabili pentru pozitiile pentru care au fost nominalizati", a spus liderul PNL.

PNL ia in continuare in calcul posibilitatea depunerii motiunii de cenzura. "O pregatim intr-un moment in care consideram ca sunt cele mai mari sanse sa treaca motiunea", a precizat Orban.

Vezi si ce declara saptamana trecuta senatorul PNL Florin Citu despre motiunea de cenzura

Citeste si USR ii cere lui Iohannis sa respinga propunerile de ministri ale PSD

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#Orban remaniere guvern, #Orban motiune cenzura, #Orban ministri nominalizati PSD , #PNL