Ludovic Orban: Discursul lui Dragnea - delirul unui dictator nebun. Trebuie oprit urgent prin votul Parlamentului

Duminica, 16 Decembrie 2018, ora 21:00
19474 citiri
Ludovic Orban: Discursul lui Dragnea - delirul unui dictator nebun. Trebuie oprit urgent prin votul Parlamentului
Foto: Facebook Ludovic Orban

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, duminica, ca, prin discursul de la Consiliul National al PSD, Liviu Dragnea a dovada celei mai dure pozitii anti-europene, prin care a declarat practic razboi tuturor partenerilor Romaniei din cadrul Uniunii Europene si NATO.

"Liviu Dragnea a pierdut orice contact cu realitatea si a tinut sa o demonstreze astazi intregii tari din cadrul reuniunii PSD. E stupefiant modul in care acest personaj crede ca poate sa aseze intreg statul roman la cheremul sau, identificand cu insistenta intrega Romanie cu Partidul.Pentru cei care mai aveau vreun dubiu, Liviu Dragnea a facut dovada celei mai dure pozitii anti-europene printr-un discurs autocratic, prin care practic a declarat razboi tuturor partenerilor Romaniei din cadrul Uniunii Europene si NATO", a declarat Ludovic Orban intr-un comunicat de presa.

Liderul PNL a precizat ca Liviu Dragnea este capabil de orice ticalosie impotriva Romaniei doar pentru a-si servi propriul interes.

"Am urmarit profund ingrijorat delirul unui dictator nebun capabil sa condamne Romania la cea mai intunecata perioada a sa. Acest individ a lansat atacuri impotriva tuturor institutiilor care nu se afla sub controlul sau politic printr-un urlet de disperare venit parca din cavernele regimului totalitar, prin cel mai agresiv si mai ticalos discurs antidemocratic si antieuropean de la aderarea Romaniei la UE. Liviu Dragnea este inamicul public numarul 1 al oricarui roman care iti doreste sa traiasca intr-o tara civilizata, bazata pe respectarea legii si pe justa recompensare a muncii sale. Acest individ este capabil de orice nenoricire si ticalosie impotriva intereselor firesti ale Romaniei doar pentru a-si servi propriul interes.", a complatat Ludovic Orban.

De altfel, Ludovic Orban a subliniat ca demersul de inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis a lui Liviu Dragnea este "o iluzie".

"Atacul lansat la adresa presedintelui Klaus Iohannis, lipsit de ratiune si argument, este un semnal infiorator dat tuturor celor care privesc spre Romania. Concretizarea unui demers precum cel propus de Liviu Dragnea in cazul sefului statului este o iluzie, insa este un mesaj extrem de parsiv la adresa oricarui roman care are curajul sa i se opuna proiectului de dominatie al lui Liviu Dragnea", a punctat liderul PNL.

In acest context, liderul PNL le cere celor din PSD-ALDE sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila.

"Fac un apel la responsabilitate catre toti cei care fac parte in acest moment din coalitia PSD-ALDE sa ia distanta in cel mai scurt timp de Liviu Dragnea. Delimitarea de acest personaj, caruia i-a fost intunecata ratiunea, este in propriul interes al celor care sunt astazi lideri ai PSD si ALDE. Fac un apel catre parlamentarii PSD si ALDE sa realizeze faptul ca tot ceea ce a perorat Liviu Dragnea este cel mai puternic argument pentru a vota motiunea de cenzura ca unic instrument democratic si constitutional prin care poate fi oprit acest dezaxat care vrea sa dea foc Romaniei." a conchis Orban.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut, duminica, deputatilor Mircea Draghici si Florin Iordache, cu sprijinul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa depuna plangere pentru inalta tradare impotriva lui Klaus Iohannis, act premergator suspendarii din functie a presedintelui.

Liviu Dragnea ataca UE, companiile straine si il acuza pe Iohannis de inalta tradare. Nu mai ezitati cu amnistia si gratierea!

"Iohannis tradeaza interesele Romaniei. Spune de foarte mult ca Guvernul Romaniei, ca Romania nu este pregatita sa preia presedintia Consiliului UE. Asta e act de tradare a intereselor nationale ale unei tari practicat de Klaus Werner Iohannis. Domnule Draghici, Mircea Draghici, impreuna cu dl Iordache care este prieten la catarama cu dl Iohannis si cu sprijinul de specialitate al dlui Toader, va rog ca dupa anul nou sa depuneti acea plangere pentru inalta tradare impotriva lui Klaus Werner Iohannis", a spus Liviu Dragnea la sedinta CN al PSD.

UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#Orban discurs Dragnea dictator nebun , #PNL