Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Replica LPF dupa acuzatiile lui Hagi: Aratam cu ca nu ascundem nimic si ca nu e nimic ilegal

Replica LPF dupa acuzatiile lui Hagi: Aratam cu ca nu ascundem nimic si ca nu e nimic ilegal
Foto: LPF
Liga Profesionista de Fotbal a reactionat prin intermediul directorului de comunicare Marius Mitran, la acuzatiile lansate de Viitorul lui Hagi.

Mitran sustine ca Liga are motive intemeiate pentru a solicita omologarea clasamentului play-off-ului si ca ajuta FCSB prin acest demers pentru a arata ca este un for nepartinitor.

"Sunt cel putin doua motive pentru care se intampla asta. Exista aceasta actiune pe care FCSB o va face oricum la TAS. Asa cum e firesc, nu suntem de partea cuiva, noi trebuie sa aratam ca nu ascundem nimic si nu e nimic ilegal. Orice actiune a noastra de a tergiversa lucrurile ar sugera ca ceva e in neregula. De aceea am hotarat sa urgentam procedurile.

Avand in vedere ca play-off-ul e un campionat si ca play-out-ul e alt campionat, noi putem cere doar omologarea play-off-ului. E si dovada care arata clar ca avem doua campionate. Faptul ca ele pot fi analizate separat dovedeste ca play-off-ul e un campionat de sine statator" a spus Mitran la postul Sport.ro.
Viitorul lui Hagi a acuzat LPF ca ajuta FCSB-ul prin solicitarea omologarii rezultatelor play-off-ului.

Echipa lui Hagi nu poate ataca ierarhia finala a campionatului la TAS pana cand aceasta nu este omologata de Federatie. In acest context a solicitat Liga omologarea clasamentului din play-off, fara a mai astepta finalul campionatului.

In sezonul trecut, clasamentul a fost omologat dupa disputarea tuturor meciurilor, inclusiv a celor din play-out, faza care are cu patru etape mai mult decat play-off-ul.

FCSB intentioneaza sa atace la TAS modul in care a fost facuta departajarea de Viitorul la capitolul meciuri directe, solicitand atribuirea titlului de campioana.

M.D.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 19 Mai 2017, ora 12:05

 Articol citit de 2538 ori

Citeste si: