Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Locuri de munca > stiri joburi
A   A   A

Jobul care se plateste, in medie, cu 112.000 de dolari pe an si ofera cele mai bune oportunitati de dezvoltare - Nu e din IT

Jobul care se plateste, in medie, cu 112.000 de dolari pe an si ofera cele mai bune oportunitati de dezvoltare - Nu e din IT
Foto: Arhiva Ziare.com
Cei mai multi oameni isi doresc un loc de munca care sa le permita sa avanseze, sa invete noi abilitati si sa castige multi bani. Si ai putea fi tentat sa te gandesti ca cel mai bine platit loc de munca este in domeniul tehnologiei.

Ei bine, nu. Cel putin nu in SUA, unde conform unui studiu realizat de platforma Glassdoor in randul angajatilor americani, administratorii fiscali au cel mai bun rating in privinta avansarii in cariera, dar si cel mai mare salariu mediu - de 112.021 de dolari pe an, arata MarketWatch.

Odata cu introducerea tehnologiei in domeniul bancar, se pune accent din ce in ce mai mare pe faptul ca administratorii fiscali trebuie sa construiasca relatii cat mai stranse cu clientii.
Studiul a fost facut chiar de angajatii in aceste domenii. Ei au fost rugati sa isi evalueze locul de munca cu puncaje de la 1 la 5. Administratorii fiscali au oferit o evaluare de 4,1, comparativ cu aproximativ 3, cat au obtinut alte posturi.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Administratorii fiscali sunt urmati de dezvoltatorii software care lucreaza pe platforma Salesforce si care castiga, in medie, 81.721 de dolari anual. Urmeaza designerii de produse cu 102.054 de dolari/an; managerii de strategie cu 142.328 de dolari/an; managerii de HR, cu 84.700 de dolari/an; audit manager cu 102.521 de dolari pe an si data scientists (specialisti in culegerea si interpretarea datelor), cu 110.160 de dolari pe an.
A.G.
Facebook ShareTweet
 Joi, 15 August 2019, ora 13:45

 Articol citit de 8858 ori

Citeste si: