Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Locuri de munca > angajatori
A   A   A

Cum arata o cariera in HR in 2019? Afla la Digital HR Boot Camp

Cum arata o cariera in HR in 2019? Afla la Digital HR Boot Camp
Catalyst Solutions anunta organizarea evenimentului Digital HR Boot Camp. Pe 16 mai, la Impact Hub Bucuresti are loc evenimentul dedicat tinerilor care isi doresc o cariera in Resurse Umane.

Evenimentul este organizat in fiecare an si se adreseaza studentilor si absolventilor pasionati de Resurse Umane si Digital Marketing.

Digital HR Boot Camp este un eveniment care se desfasoara pe parcursul unei zile, oferind perspective noi despre trendurile din domeniul Resurselor Umane, domeniu puternic influentat de digitalizare.

Reprezentantii companiilor Societe Generale European Business Services, British American Tobacco Trading si Coca-Cola HBC vin sa prezinte informatii actuale si cele mai potrivite oportunitati de cariera pentru cei care isi doresc sa inceapa o cariera in domeniul Resurselor Umane cu Digital Marketing.
Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

"Ne dorim ca prin acest eveniment sa oferim cadrul potrivit pentru tinerii care isi doresc o cariera in HR, prezentarea oportunitatilor de cariera deschise de companii si sesiuni despre cele mai utile practici din domeniu HR si Digital Marketing. In cadrul Digital HR Boot Camp 2019 se vor pune la dispozitia participantilor studii de caz, exemple concrete si solutii practice, oferite de speakeri cu experienta in domeniul resurselor umane" - Mihaela Mosnegutu, Project Manager Digital HR Boot Camp.
Participarea la Digital HR Boot Camp este gratuita, insa, aplicantii trec printr-un proces de selectie ce presupune evaluarea CV-ului, iar pentru a primi o invitatie la eveniment, trebuie sa indeplineasca cel putin una dintre urmatoarele conditii:

* Sunt studenti, masteranzi, proaspat absolventi ai unei facultati cu profil uman (Resurse Umane, Sociologie, Psihologie, Comunicare si Relatii Publice sau alte specializari similare);
* Sunt la inceputul unei cariere in Resurse Umane;
* S-au implicat in activitati extracurriculare, precum: ONG-uri studentesti/voluntariat, programe de internship sau management trainee;
* Au cel mult 2 ani de experienta profesionala. Sesiunile se adreseaza tinerilor care sunt inca la inceputul carierei.
Printre motivele pentru care tinerii ar trebui sa ia in considerare participarea la eveniment sunt:
* Acces la oportunitati de cariera. Companiile participante vin si cu scopul recrutarii viitoarei generatii de interni si trainee.
* Networking cu specialisti in domeniu. Participantii au oportunitatea de a discuta direct cu profesionistii din domeniu. Astfel, pot afla mai multe despre recrutare, talents development, compensation benefits si employer branding.
* Conferinte workshopuri. Cei prezenti la eveniment vor participa la conferinte pe teme de actualitate sustinute de reprezentantii companiilor prezente, iar in cadrul workshopurilor, pot pune in aplicare ceea ce stiu deja despre HR sau ceea ce tocmai au invatat in cadrul evenimentului.
Cei care vor sa participe la Digital HR Boot Camp se pot inscrie pana pe 10 mai aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/122232.

Mai multe detalii cu privire la agenda evenimentului, pot fi accesate la sectiunea evenimentului, pe www.hipo.ro.
Facebook ShareTweet
 Joi, 09 Mai 2019, ora 16:55
 Autor:Comunicat de presa

 Articol citit de 188 ori

Citeste si: