Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Locuri de munca > stiri joburi
A   A   A

Companii multinationale vin sa intalnesca tineri pasionati de Vanzari si Marketing

Companii multinationale vin sa intalnesca tineri pasionati de Vanzari si Marketing
Catalyst Solutions anunta organizarea evenimentului Sales & Marketing Boot Camp. Pe 16 aprilie, la Impact Hub Bucuresti are loc editia cu numarul 4. Evenimentul este organizat in fiecare an si se adreseaza studentilor si absolventilor pasionati de marketing si vanzari.

Editia din acest an reuneste companii care au planuri de recrutare pentru programele lor de internship, trainee sau pentru job-urile entry-level: ADP Romania, Veeam Software, Coca-Cola HBC Romania, Bosch Romania si L'Oreal Romania.

Participarea la Sales & Marketing Boot Camp este gratuita, insa, aplicantii trec printr-un proces de selectie ce presupune evaluarea CV-ului, iar pentru a primi o invitatie la eveniment, trebuie sa indeplineasca cel putin una dintre urmatoarele conditii:
● Sunt studenti, masteranzi, proaspat absolventi ai unei facultati cu profil economic sau au maxim 2 ani de experienta in Vanzari sau Marketing;
Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

● Au obtinut rezultate academice remarcabile in timpul anilor de studiu;
● S-au implicat in activitati extracurriculare, precum: ONG-uri studentesti/voluntariat, programe de internship sau management trainee;
● S-au bucurat de o experienta internationala, prin intermediul unor programe sau studii;
● Sunt interesati de unul dintre cele doua domenii: Vanzari sau Marketing.
In ziua evenimentului, pe 16 aprilie, participantii vor participa la activitati create special, workshop-uri si conferinte care le vor raspunde la intrebari precum:

● Care sunt trendurile in cele doua domenii si cum poate arata cariera mea in Vanzari sau Marketing?
● Ce competente definesc un profesionist in Vanzari si Marketing?
● Cum sa aplic aspectele teoretice in jobul de zi cu zi?
● Care sunt oportunitatile de cariera oferite de companiile participante?

Cateva dintre temele de discutie propuse de companii sunt: "The must have skills of the future Sales and Marketer Talent", "The right way to use the modern mix: Sales and Marketing", "Social Digital selling tips for accelerated growth" Participantii au posibilitatea sa interactioneze cu reprezentantii companiilor prezente: ADP Romania, Veeam Software, Coca-Cola HBC Romania, Bosch Romania si L'Oreal Romania.
Cei care vor sa participe la Sales Marketing Boot Camp se pot inscrie pana pe 11 aprilie, aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/118673.

Mai multe detalii cu privire la agenda evenimentului, pot fi accesate la sectiunea evenimentului, pe www.hipo.ro.
Facebook ShareTweet
 Marti, 09 Aprilie 2019, ora 17:01
 Autor:Comunicat de presa

 Articol citit de 255 ori

Citeste si: