Tariceanu si Dragnea, mesaje similare despre 2019 si drumul Romaniei

Luni, 31 Decembrie 2018, ora 21:01
2848 citiri
Tariceanu si Dragnea, mesaje similare despre 2019 si drumul Romaniei
Foto: Arhiva Hepta.ro

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune, intr-un mesaj de Anul Nou postat pe Facebook, ca nu exista nicio indoiala ca 2019 va aduce multe schimbari in bine pentru Romania si ca isi doreste ca vocea Romaniei sa se faca auzita mai bine in Europa.

"La multi ani, dragi romani! Anul ce se termina a fost unul in care am avut de trecut peste o serie de provocari, dar a fost si un an in care am realizat progrese importante pentru tara noastra. Trecerea intr-un nou an aduce intotdeauna un sentiment de speranta pentru fiecare dintre noi. Intr-un moment in care intoarcem pagina anului 2018 si ne pregatim pentru noul an, imi doresc ca 2019 sa fie un an al solidaritatii intre romani, in care vom reusi sa punem capat dezbinarii din societate, un an in care sa asiguram prosperitate si siguranta, atat cetatenilor, cat si tarii", afirma Tariceanu.

El spune ca "nu exista nicio indoiala ca 2019 va aduce multe schimbari in bine pentru Romania".

"Sper ca impreuna sa facem fata tuturor obstacolelor ce ne vor iesi in cale pe parcursul anului viitor, iar Romania va fi din ce in ce mai puternica. In 2019 avem o mare oportunitate de a consolida pozitia Romaniei in Uniunea Europeana. Trebuie sa invatam sa folosim toate aceste oportunitati care ni se ivesc pentru a promova interesele tarii noastre, ale cetatenilor. Imi doresc pentru anul ce vine, dar si pentru urmatorii, ca vocea Romaniei sa se faca auzita mai bine in Europa. Vreau o Romanie puternica intr-o Uniune Europeana puternica, in care cetatenii sunt tratati in mod egal. Am convigerea ca avem forta pentru a contribui la schimbarea in bine a Uniunii Europene in timpul mandatului presedintiei Consiliului UE. Va urez un an nou cu bine si va chem pe toti sa colaboram pentru o Romanie unita. Sunt convins ca daca vom lucra impreuna, vom asigura progresul Romaniei si vom garanta fiecarui roman oportunitatile pe care le merita. Din partea mea, a familiei mele, va doresc un an nou plin de bucurii si impliniri", isi incheie Tariceanu mesajul.

Dragnea: Ne pregatim sa incepem impreuna al treilea an de cand redam natiunii romane demnitatea si increderea intr-o viata mai buna

Si presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca guvernantii se pregatesc sa inceapa al treilea an de cand redau natiunii romane demnitatea si increderea intr-o viata mai buna.

"Dragi romani, ne pregatim sa incepem impreuna al treilea an de cand redam natiunii romane demnitatea si increderea intr-o viata mai buna. Am spus acum doi ani tuturor sa indrazneasca sa creada in Romania, ca un guvern cu adevarat romanesc, prin scopuri si vointa, le poate face o viata mai buna si se vede acest lucru! Am realizat multe in ultimul an si continuam sa cladim impreuna o tara a normalitatii", afirma Dragnea.

El spune ca "jocurile politice meschine pe care unii inca le practica nu mai au loc in anul ce va sa vina".

"Miza este, de fapt, Romania, viitorul acestei tari, resursele naturale ale Romaniei, potentialul urias de dezvoltare pe care il are aceasta tara, rolul major pe care-l poate juca Romania in regiune si in Europa si nu numai. Va asigur ca toate actiunile noastre din urmatorul an vor fi indreptate pentru a construi o Romanie demna, a dreptatii si a prosperitatii economice! Ne iubim tara, avem curajul si forta sa ne opunem cu fermitate abuzurilor si intereselor ostile de oriunde vin ele. Si nu in ultimul rand indraznim in continuare sa credem in Romania cu tarie! Asa sa ne ajute Dumnezeu! La multi ani, dragi romani oriunde v-ati afla! La multi ani, Romania!", mai afirma Liviu Dragnea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Dragnea mesaj Anul Nou, #Tariceanu, #mesaj Anul Nou , #presedinte PSD