Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Liviu Dragnea > PSD
A   A   A

SPP ii raspunde lui Dragnea: Ne pastram neutralitatea legat de factorii politici

SPP ii raspunde lui Dragnea: Ne pastram neutralitatea legat de factorii politici
Foto: Facebook/Serviciul de Protectie si Paza
Serviciul de Protectie si Paza transmite ca institutia isi pastreaza neutralitatea in ceea ce priveste factorii politici, ca raspuns la o solicitare transmisa de Mediafax cu privire la declaratiile presedintelui PSD Liviu Dragnea, care l-a acuzat pe Lucian Pahontu, seful SPP, de implicare politica.

"Serviciul de Protectie si Paza isi desfasoara activitatea conform legii. Ca intotdeauna Serviciul de Protectie si Paza iti mentine neutralitatea in ceea ce priveste factorii politici si nu comentam afirmatiile facute in spatiul public la adresa SPP", se arata in raspunsul Serviciului de Protectie si Paza.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut marti sefului SPP, Lucian Pahontu, intr-o emisiune la Romania TV, sa inceteze sa mai convinga membri ai PSD "sa aiba ganduri de marire", Dragnea afirmand ca Pahontu este "vestitorul de serviciu" de la Cotroceni.
Referindu-se la noul sau dosar penal, Liviu Dragnea i s-a adresat, la un moment dat, sefului SPP. "Eu merg in continuare, nu ezit. Nu merg cu bata la mine, nu merg cu SPP-ul lui Pahontu la mine... A propos, domnu Pahontu, nu mai incercati la niciun membru PSD sa-l convingeti sa aiba ganduri de marire. Ocupati-va de SPP si de paza lui Iohannis! Un sfat prietenesc", a spus Dragnea.

Intrebat daca are informatii ca generalul Lucian Pahontu este "bagat in politica", liderul PSD a spus: "E demult bagat. E postasul de serviciu, este vestitorul de serviciu de la Cotroceni. A fost al lui Basescu, acum e al lui Iohannis."

Dragnea a refuzat sa dea detalii suplimentare legate de Pahontu, dar a precizat ca nu este singurul care are informatii legate de implicarea acestuia in politica. "Cei care mi-au spus, daca vor sa spuna, or sa spuna", s-a marginit sa spuna Liviu Dragnea.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 19:31

 Articol citit de 2889 ori

Citeste si: