Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Liviu Dragnea > presedinte PSD
A   A   A

Lideri PSD despre care s-a spus ca au semnat o scrisoare anti-Dragnea, "mesaj de unitate pentru partid"

Lideri PSD despre care s-a spus ca au semnat o scrisoare anti-Dragnea, "mesaj de unitate pentru partid"
Foto: captura video/imagini arhiva Digi24
Vicepresedintii PSD Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, prezenti, joi, la Conferinta Judeteana de alegeri a filialei Giurgiu, au transmis mesaje de unitate pentru partid, dupa ce, in timpul zilei, in spatiul public au aparut informatii ca zeci de lideri, printre care si ei, au semnat o scrisoare in care cer sa ii fie retras sprijinul politic lui Liviu Dragnea.

"Consider foarte important la acest moment sa ramanem uniti, sa avem majoritate parlamentara, sa avem guvern pana in 2020 pentru ca e cel mai important lucru sa lasam la o parte toate frustrarile sau supararile pe care la un moment dat le putem avea, pentru ca, daca ma intrebati pe mine, si eu am nemultumirile mele ca oricare din sala, dar trebuie sa lasam totul deoparte pentru ca asta e tinta noastra principala, a noastra, a tuturor, pentru a duce la capat programul de guvernare pe care niciun partid, impreuna cu colegii nostri de la ALDE, nu l-a avut in 28 de ani", a declarat Paul Stanescu.
La randul sau, vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu a transmis un apel la unitate in cadrul partidului.

"A fost o guvernare dificila, dar cred ca foarte buna pana in acest moment, cu toate acestea avem foarte multe atacuri care vin din exterior, avem unele dezbateri acum in interiorul partidului si de aceea primul mesaj pe care vreau sa-l dau este acela de unitate si fac un apel de aici, de la Giurgiu, la toti colegii nostri de partid sa ramanem uniti. Eu nu cred ca solutie mai buna pentru Romania este in alta parte, de asemenea nu cred ca manifestandu-ne foarte zgomotos ne vom rezolva problemele.

Cred ca intotdeauna trebuie sa fim echilibrati, rationali, intelepti, sa discutam intai in cadrul familiei noastre, PSD, si sa incercam ca intotdeauna sa punem mai presus de interesul personal interesele Romaniei si apoi interesele partidului nostru, de aceea, in urmatoarea perioada, trebuie sa ne preocupe mentinerea coalitiei de guvernare, a majoritatii parlamentare consistente de aceea fac apel sa ramanem uniti si sa dam consistenta acestei majoritati parlamentare", a declarat Adrian Tutuianu.
Senatorul Niculae Badalau a fost singurul candidat pentru functia de presedinte al filialei PSD Giurgiu ramasa vacanta dupa demisia lui Marian Minea, presedintele Consiliului Judetean. Acesta a candidat pentru functia de presedinte executiv al filialei.

Citeste si:

Mai multi lideri PSD ar fi discutat sa-i retraga sprijinul lui Dragnea de la sefia partidului. Pe cine vor in loc?Lideri PSD, despre scrisoarea anti-Dragnea: E o petarda, nu a vazut-o nimeni. Poate unii stau mai mult la sprituri
Facebook ShareTweet
 Joi, 13 Septembrie 2018, ora 22:51

 Articol citit de 10803 ori

Citeste si: