Inca un lider din teritoriu ii aplica o lovitura lui Dragnea: Nu asa trebuia facuta campania

Luni, 27 Mai 2019, ora 07:51
18193 citiri
Inca un lider din teritoriu ii aplica o lovitura lui Dragnea: Nu asa trebuia facuta campania
Foto: Ziare.com/Alexandru Nistor

Dragnea primeste critici din toate colturile tarii, dupa esecul usturator de la alegerile de duminica.

Inca o voce critica la adresa liderului PSD vine din Olt, unde presedintele executiv al filialei, Marius Oprescu, a declarat ca datele exit-pollurilor "nu arata prea bine" si indica un esec al managementului partidului la nivel national.

Oprescu a mentionat ca PSD Olt nu a fost de acord cu modul de campanie al partidului la nivel national, cu mitinguri la care oamenii sa fie "pusi pe drumuri" si inaugurari "fastuoase" si a ales sa faca in judet o campanie din poarta in poarta.

"In ceea ce priveste rezultatul national, in momentul de fata, avem un exit-poll care pentru Partidul Social Democrat n-arata foarte bine. Este o lectie pe care orice om politic trebuie sa o ia in considerare. Dupa cum stiti, noi, la Olt, n-am fost de acord cu modul de campanie de la nivel national, cu inaugurari fastuoase, cu mitinguri la care au adus oamenii din localitati, oamenii nostri, militantii PSD, i-am pus pe drumuri. Noi am preferat sa facem o campanie din poarta in poarta, din casa in casa si am incercat sa stam de vorba cu oamenii, sa le prezentam lucrurile bune pe care le-am facut.

Din pacate, la nivel national, se pare ca n-am fost in stare sa prezentam aceste lucruri foarte bine si asa cum de-a lungul timpului organizatia de la Olt a spus-o, se pare ca avem un esec al managementului la nivel de partid, la nivel national", a spus Marius Oprescu.

Acesta a afirmat ca se asteapta ca in judetul Olt PSD sa obtina rezultate mai bune fata de cele obtinute de partid la nivel national.

"Bineinteles, la nivelul judetului Olt, ne asteptam la un scor mult mai bun si pe aceasta cale, tin sa le multumesc cetatenilor care ne-au votat si ne-au acordat increderea in continuare, vreau sa le multumesc tuturor militantilor si membrilor de partid PSD pentru efortul pe care l-au facut, de a merge la oameni si a le prezenta programul nostru de guvernare", a adaugat Oprescu.

Referitor la pozitia lui Marian Oprisan, care solicita demisia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, Marius Oprescu a afirmat ca trebuie sa se astepte rezultatele oficiale ale alegerilor europarlamentare si dupa o analiza a acestora sa fie cerute masuri in consecinta.

Oprisan: Dragnea e istorie, i-am cerut demisia in fata. Ce i-a raspuns liderul PSD

"Cred ca cel mai bine ar fi sa asteptam numaratoarea voturilor si sa vorbim despre aceste lucruri dupa numaratoare. Cred ca pe baza unui exit-poll ar fi o repezeala sa vorbim despre ceea ce urmeaza sa se intample. In baza rezultatelor oficiale (...) vom analiza, vom sta de vorba si vom cere masuri in consecinta", a spus Marius Oprescu.

Si primarul Marian Dragomir (PSD) al Brailei i-a cerut lui Liviu Dragnea sa demisioneze din fruntea partidului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#Dragnea PSD Olt Marius Oprescu , #presedinte PSD