Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Liviu Dragnea > presedinte PSD
A   A   A

Inca un deputat a demisionat din PSD: Partidul pune interesele personale peste cele ale alegatorilor

Inca un deputat a demisionat din PSD: Partidul pune interesele personale peste cele ale alegatorilor
Foto: Arhiva Facebook/Alexandru Andrei
Deputatul Alexandru Andrei a anuntat luni ca a demisionat din grupul PSD, acuzand ca deciziile partidului sunt luate pentru binele membrilor, nu pentru cel al cetatenilor.

"Astazi, 11 februarie, am anuntat oficial conducerii Camerei Deputatilor decizia de a parasi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat. Nu a fost deloc o decizie usoara, insa a fost o decizie necesara, dictata de cursul pe care l-a luat, in ultimii doi ani, politica dusa de PSD Giurgiu.

O politica dominata de interese personale si de grup - in detrimentul celor ale alegatorilor -, de tradari si jocuri 'la doua capete', de marginalizare a celor care nu erau de acord cu directia in care se indrepta PSD Giurgiu...
In aceste conditii, am decis ca este timpul sa ma 'rup' de acest tip de politica, pe care nu o voi accepta niciodata si sa raman deputat neafiliat, urmarind, in toata activitatea mea de parlamentar, sa apar interesele alegatorilor giurgiuveni", a scris luni pe Facebook Alexandru Andrei.In ultimele saptamani mai multi social-democrati au demisionat din PSD, cei mai multi ducandu-se la partidul lui Victor Ponta, Pro Romania.

Deputatul de Timis Adrian Pau a anuntat inainte de CEX-ul PSD ca adera la Pro Romania, deoarece nu se mai "regaseste" in partidul condus de Liviu Dragnea.

Si fostul premier Mihai Tudose a anuntat ca se inscrie in partidul lui Victor Ponta. La fel a facut si deputatul Georgian Pop, care era secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputatilor.
Au mai aderat la Pro Romania deputatul Oana Silvia Vladuca si deputatul Corina Bogaciu, cea din urma demisionand din PSD in luna noiembrie a anului trecut. Nu in ultimul rand, s-a mai inscris in formatiunea lui Victor Ponta si senatorul Adrian Tutuianu, exclus in 2018 din PSD.

Intrebat despre plecarile din partid, Liviu Dragnea a spus la CEx-ul PSD, ca cei care sunt acoperiti pleaca.

Citeste si: Sezon de transferuri de la PSD: cat il doare pe Dragnea si pe ce mizeaza Ponta
Facebook ShareTweet
 Luni, 11 Februarie 2019, ora 17:23
 Autor:Alexandra Sandru

 Articol citit de 8982 ori

Citeste si: