Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Florin Iordache isi scuza seful ca n-a venit la sedinta extraordinara: Dragnea avea bilete de odihna si trebuia sa plece in concediu

Florin Iordache isi scuza seful ca n-a venit la sedinta extraordinara: Dragnea avea bilete de odihna si trebuia sa plece in concediu
Foto: Arhiva Ziare.com
Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, il apara pe Liviu Dragnea, acuzat de Opozitie ca a plecat in concediu, in timp ce Parlamentul a fost convocat in sesiune extraordinara.

"Pai vacantele sau concediile nu ni le putem programa in functie de cand da Guvernul ordonanta sau nu. Am avut mai multi colegi care nu au participat la plen sau la Biroul Permanent, pentru ca erau in concediu.

Fiecare, eu sau dumneavoastra sau cei care ne asculta au concediile stabilite din timp si, atata timp cat avem niste bilete sau avem niste rezervari facute, nu putem sta sau sa gandim inainte cand va veni sau nu va veni Guvernul cu ordonanta", a spus fostul ministru al Justitiei, la RFI Romania.
Intrebat daca nu e totusi neobisnuit ca presedintele Camerei sa ceara o sesiune extraordinara, dupa care sa plece in concediu, Florin Iordache a raspuns: "Este presedintele Camerei, dar in acelasi timp, constitutional, legal, normal, cum vreti sa-i spunem, are dreptul la concediu".

"Daca avea rezervare si trebuia sa plece in concediu, putea sa gandeasca atunci cand si-a facut rezervarea ca va veni Guvernul cu ordonante simultan cu rezervarile respective? Deci nu e nimic neobisnuit faptul ca un om pleaca in concediu in momentul in care Guvernul da o ordonanta (...). Incepand cu marti, avea bilete de odihna", a mai spus Iordache.

Liviu Dragnea i-a delegat acestuia atributiile, de marti pana vineri, perioada in care se afla in vacanta.
Marti, sedinta BP nu a avut loc pentru ca nu a existat cvorum. Printre absentii s-a numarat si Liviu Dragnea.

Acelasi Florin Iordache a incercat sa spuna ca plenul are loc oricum, pentru ca BP s-a tinut luni prin telefon. Iata toate declaratiile sale contradictorii.

Citeste mai multe despre Florin Iordache il apara pe Liviu Dragnea: Avea rezervare, trebuia sa plece in concediu, pe RFI Romania.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 10 August 2017, ora 13:36

 Articol citit de 3219 ori

Citeste si: