Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Dragnea spune ca PSD e destabilizat din afara si a trecut printr-o cumpana foarte mare

Dragnea spune ca PSD e destabilizat din afara si a trecut printr-o cumpana foarte mare
Foto: Realitatea TV
Liviu Dragnea a declarat, joi noapte, dupa sedinta PSD in care trei ministri si-au dat demisia, ca se incearca destabilizarea PSD, ceea ce ar putea duce la destabilizarea Romaniei.

"PSD-ul a trecut in aceasta seara printr-o cumpana foarte mare. O destabilizare a PSD, cel mai mare partid al tarii, asa cum se incearca, ar putea duce si la destabilizarea Romaniei", a spus el dupa CEx.

"Toata lumea a vazut ca in permanenta ni se inventeaza ceva. Cum apare o masura buna, cum trebuie romanii sa simta efectele, trebuie sa apara ceva. Apare ceva si trebuie sa fim in defensiva, si trebuie sa raspunda premierul - poate romanii nu simt.

A fost o suparare foarte mare in CEx, ca azi ne-am fi putut intalni si discuta despre cresterea economica peste estimarile noastre. Speram ca in perioada urmatoare sa putem comunica mai bine", a mai spus Liviu Dragnea, admitand ca inclusiv el a gresit la capitolul comunicare, dar ca a invatat din asta.
Liderul PSD a mai afirmat ca toti cei din partid s-au lasat influentati de "oameni de bine" din exteriorul partidului, inclusiv el: "Le-am spus colegilor mei ca toti am gresit in ultima perioada, toti ne-am lasat influentati de oameni de bine, din afara partidului, si oameni din presa si din alte institutii publice, care brusc au devenit foarte grijulii cu PSD si dau sfaturi si presedintelui partidului si premierului si altor colegi, cum e bine si cum nu e bine, doar-doar se produce o ruptura", a adaugat el.

"Sa nu isi imagineze insa vreo institutie ca poate dicta PSD-ului cum sa guverneze", a avertizat presedintele PSD.

Citeste si cand se iau deciziile in ceea ce priveste inlocuitorii celor trei ministri demisionari.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 13 Octombrie 2017, ora 00:18
 Autor:Anca Serghescu

 Articol citit de 5671 ori

Citeste si: