Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dragnea spune ca mitingul de la Iasi se va organiza cu sau fara Dancila si evita intrebarile incomode despre relatia cu premierul

Marti, 07 Mai 2019, ora 13:40
6074 citiri
Dragnea spune ca mitingul de la Iasi se va organiza cu sau fara Dancila si evita intrebarile incomode despre relatia cu premierul
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a evitat, marti, sa vorbeasca despre relatia sa cu premierul Viorica Dancila. Jurnalistii i-au adresat mai multe intrebari despre prim-ministru, insa raspunsurile date de liderul social-democratilor au fost vagi sau au lipsit cu desavarsire.

Intrebat daca Viorica Dancila va participa la mitingul PSD de la Iasi, care se va desfasura pe 9 mai, in acelasi timp cu summit-ul UE de la Sibiu, Dragnea a precizat ca manifestarea "se va organiza chiar daca nu vine doamna premier".

Jurnalistii au cerut sa stie daca prim-ministrul vrea sa vina la miting, insa Dragnea a parat: "voi vreti sa veniti la mitinguri?".

Intrebat cum vede faptul ca au fost anuntate contramanifestatii la acest miting, liderul PSD a replicat: "foarte bine".

"Inseamna ca s-ar putea sa apara contramanifestatii si sambata. Daca asa vor sa se joace in campanie, atunci asa o sa jucam in aceasta campanie. Adica sa nu creada Iohannis si slugile lui ca doar ei au dreptul sa urle sau sa tipe. Putem sa lasam si noi oamenii nostri nervosi sa faca o contramanifestatie. Nu ma astept sa inteleaga mesajul acesta nici el, nici mascaricii pe care ii are", a adaugat Dragnea.

Intrebat de ce se organizeaza mitingul la Iasi, in contextul in care a fost huiduit de cateva sute de oameni la Conferinta Judeteana PSD Iasi din 20 aprilie, liderul PSD a raspuns: "De ce nu la Iasi?".

Apoi, jurnalistii au vrut sa stie cand vor fi reluate discutiile despre remanierea ministrilor, insa Dragnea a dat raspunsuri seci.

Totusi, el a precizat ca discutiile si eventual o sedinta CEx vor avea loc dupa alegerile europarlamentare din 26 mai.

Intrebat daca este multumit cu decizia premierului Dancila de a nu apela la restructurare, presedintele Camerei Deputatilor a raspuns: "E decizia dumneaei. Eu i-am spus de la inceput ca era o oportunitate foarte clara sa nu mai stam la mana lui Iohannis, aveam majoritate stabila".

"In opinia mea, nu cred ca doamna prim-ministru isi va schimba optiunea, nici nu mai e fezabil sa discutam sa se vina in Parlament. Mai sunt doua saptamani si ceva pana la alegeri, e greu sa mai strangem plenul reunit", a mai adaugat Dragnea.

De asemenea, jurnalistii l-au intrebat daca este, in general, multumit de premierul Dancila, insa liderul PSD a refuzat sa raspunda la intrebare.

Vezi si Dancila il va suna pe Iohannis dupa summit-ul de la Sibiu: Vrea sa stie de ce i-a respins pe Nicolicea &Co.

A.D.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Dragnea relatie Dancila, #Dragnea miting Iasi, #Dragnea remaniere ministri Dancila , #PSD