Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Liviu Dragnea > PSD
A   A   A

Dragnea, "sfat prietenesc" pentru seful SPP: Ocupati-va de paza lui Iohannis

Dragnea, "sfat prietenesc" pentru seful SPP: Ocupati-va de paza lui Iohannis
Foto: Arhiva/Hepta.ro
Presedintele PSD Liviu Dragnea l-a acuzat luni seara pe seful SPP Lucian Pahontu ca incearca sa faca racolari in PSD, numindu-l pe acesta "postasul de serviciu" de la Cotroceni. Dragnea a refuzat sa faca alte precizari, spunand ca pot oferi informatii cei pe care seful SPP i-a abordat.

Dragnea a inceput prin a spune la Romania TV ca PSD nu are puterea, ci guvernarea.

"Este foarte importanta precizarea aceasta. (...) Puterea este de ani de zile, cel mai serios din 2005, la seful statului din Romania, putere oculta folosita in mod ocult, ilegal si neconstitutional", a apreciat Liviu Dragnea.

Apoi, la insistentele moderatorilor cu privire la incidente in care a fost implicat, la faptul ca ar fi fost insultat in timp ce calatorea cu avionul si la faptul ca i se flutura catusele in fata, Dragnea a spus: "Nu merg nici cu bata la mine, nu merg nici cu SPP-ul lui Pahontu".
Dupa aceea, a continuat: "Apropo, domnule Pahontu, nu mai incercati la niciun membru PSD sa-l convingeti sa aiba ganduri de marire! Ocupati-va de SPP si de paza lui Iohannis. Sfat prietenesc".

Intrebat daca seful SPP este implicat in politica, liderul PSD a replicat: "E demult bagat. E postasul de serviciu, vestitorul de serviciu de la Cotroceni. A fost al lui Basescu, acum este al lui Iohannis".
E oficial: Liviu Dragnea e urmarit penal de DNA in dosarul Tel Drum pentru 5 infractiuniDragnea, urmarit penal in dosarul Tel Drum. OLAF vine cu precizari si cere recuperarea celor 21 de milioane de euroLiviu Dragnea, prima reactie dupa ce DNA a anuntat ca e urmarit penal: Resping toate acuzatiile. Miza e preluarea PSDDragnea insista ca e nevinovat: Dosarele sunt facute in beneficiul lui Iohannis. O sa isi inghita limba multi dintre cei care mintReactia lui Iordache la noul dosar al lui Dragnea: Saptamana asta sau cea viitoare transam abuzul in serviciu
"Am informatii de la cei la care a fost. Asta e tot ce pot spune in seara asta, cei la care a fost, daca vor sa spuna, or sa spuna", a mai spus Dragnea.

In aceeasi emisiune, Liviu Dragnea a fost intrebat in beneficiul cui este "executia" sa, explicatia sa fiind: "In beneficiul lui Iohannis si al sistemului, foarte simplu!".

Citeste si:

Editorialul Ioanei Ene Dogioiu: Razboiul de-abia incepe. Dragnea vs. Romania

Editorialul lui Emilian Isaila: Cine-l opreste pe Liviu Dragnea? PSD pare incapabil s-o faca
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 07:08

 Articol citit de 12284 ori

Citeste si: