Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Liviu Dragnea > Tel Drum
A   A   A

Dragnea s-a enervat cand a fost intrebat daca face presiuni la Rise Project. Ce spune de vila de la Mamaia

Dragnea s-a enervat cand a fost intrebat daca face presiuni la Rise Project. Ce spune de vila de la Mamaia
Foto: captura video
Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost intrebat, joi, despre faptul ca Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPCP) a cerut jurnalistilor de la RISE Project sa isi divulge sursele in cazul #TeleormanLeaks, amenintandu-i in caz contrar cu o amenda de pana la 20 milioane de euro.

"Sunteti implicat in aceasta presiune facuta asupra Rise Project?", l-a intrebat o jurnalista.

"Ce-mi place aceasta intrebare", a raspuns Dragnea, zambind ironic. "Eu le-am spus celor de la Rise Project, m-au intrebat cand imi place de ei. Mie imi place de ei si atunci cand sunt penibili. Nu lucrez la Autoritate (ANSPCP), habar n-am de demersul pe care l-a facut aceasta institutie, deci nu am ce sa comentez", a spus Dragnea, devenind tot mai nervos pe masura ce rostea cuvintele.
Efectul #TeleormanLeaks: Autoritatile statului cer RISE Project sa-si divulge sursele si ameninta cu o amenda uriasa

Un alt jurnalist l-a intrebat daca a incasat bani din chirie sau alte beneficii materiale de pe urma vilei mamut de la Mamamia, prezentata in investigatia Rise.

"N-am incasat nicio chirie", a spus Dragnea.

Jurnalistul a insistat, rugandu-l sa precizeze daca a incasat "alt beneficiu material".

"Nu am incasat nicio chirie. Nu stiu... Stiu ca acolo incepusem cam prin 1900 toamna o constructie pe care in 1900 iarna am vandut-o. Ce s-a intamplat dupa aia nu mai stiu", a inchis seful PSD subiectul.

Citeste mai multe despre vila de la Mamaia - Mapa cu documente personale ale lui Dragnea din valiza: Tel Drum platea pentru o vila-mamut cu lift si majordom
Facebook ShareTweet
 Joi, 08 Noiembrie 2018, ora 18:03
 Autor:Alexandra Sandru

 Articol citit de 7468 ori

Citeste si: