Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Liviu Dragnea > PSD
A   A   A

Dragnea multumeste PSD: Impreuna am reusit sa adoptam ceea ce parea imposibil - modificarea legilor Justitiei

Dragnea multumeste PSD: Impreuna am reusit sa adoptam ceea ce parea imposibil - modificarea legilor Justitiei
Foto: Hepta.ro / Arhiva
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a multumit parlamentarilor PSD pentru "puterea si curajul" de care au dat dovada si pentru modificarea legilor justitiei si a codurilor penale.

"Eu nu am nicio ezitare. Eu merg inainte fara ezitare. Cei care vor dori sa mearga cu mine vor fi oameni curajosi. Cei care nu vor dori sa mearga cu mine inseamna ca vor fi niste lasi, niste fricosi. Aici nu e vorba de mine. Eu sunt o tinta importanta, care o data data la o parte poate sa inceapa principiul dominoului.

Le multumesc tuturor (parlamentarilor - n.r.), public, pentru puterea si curajul de care au dat dovada in aceste luni. Au rezistat la amenintari, la jigniri, la imbranceli, la amenintari. Si deputatii, si senatorii PSD. Public le exprim respectul meu pentru tot ceea ce au facut, pentru ca impreuna am reusit sa adoptam ceea ce parea imposibil - modificarea legilor Justitiei si a codurilor. Parea imposibil", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.
El a facut referire si la sustinerea pe care trebuie sa o primeasca din partea guvernului, dar si din partea partenerilor de la ALDE.

"Daca Guvernul, premierul, membrii cabinetului, partenerii de coalitie vor avea acest curaj, sa facem tot ce ne-am angajat. Este pentru prima data cand avem sanse reale sa punem in practica un program de guvernare complet, nu bucatele, sa nu mai lasam loc de santaj", a adaugat liderul PSD.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 11 Iulie 2018, ora 23:15

 Articol citit de 3190 ori

Citeste si: