Dragnea, intampinat de sute de protestatari, la Iasi: Bine ai venit, nimicule! UPDATE La plecare: Sobolanule! Iasul nu te vrea! (Video)

Sambata, 20 Aprilie 2019, ora 20:02
27662 citiri
Dragnea, intampinat de sute de protestatari, la Iasi: Bine ai venit, nimicule! UPDATE La plecare: Sobolanule! Iasul nu te vrea! (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderul PSD a fost intampinat de protestatari si la Iasi, unde participa sambata la Conferinta Extraordinara de alegeri a Organizatiei Judetene a partidului.

Sute de manifestanti si-au facut aparitia in stanga Teatrului Luceafarul, acolo unde are loc conferinta, si striga lozinci anti PSD, printre care "Hotii, hotii!", "PSD, ciuma rosie", "Dragnea la puscarie", "Nenorocitilor", "Pe aici a trecut regele Mihai si acum vine spurcaciunea asta nenorocita".

Numarul protestatarilor este atat de mare, iar oamenii sunt atat de inversunati, incat strigatele lor acopera discursurile sustinute de social democrati.

Unul dintre protestatari are o pancarta pe care scrie "Bine ai venit nimicule in Moldova", informeaza Ziarul de Iasi.

Dupa ce a fost intampinat de numerosi protestatari la Suceava si Botosani, social democratii au incercat sa evite repetarea acelor intamplari si la Iasi, astfel ca jandarmii au pus garduri in jurul esplanadei si au permis accesul doar prin anumite puncte.

Mai mult, unii dintre organizatori au mers printre oamenii care stateau pe banci amplasate pe esplanada si i-au intrebat daca au "invitatii" la eveniment.

Potrivit Realitatea TV, cativa oameni au fost opriti sa ajunga in spatiul destinat simpatizantilor PSD. A urmat un schimb de replici acid cu bodyguarzii, dar si cu un sustinator al social-democratilor.

"Dar cine este Dragnea? Erdogan? Dragnea e Erdogan? E spatiu public. Eu platesc pentru teatrul asta impozit. Daca esti securist asta e altceva. Este inchiriat? Nu se inchiriaza, e spatiu public. 1 Mata nu esti comunist, bre. Cine e comunist? Cati ani ai? Vreti aragaze si frigidere? Va dau acum", s-a infuriat un protestatar la Iasi.

UPDATE Liderul PSD Liviu Dragnea a fost huiduit si la iesirea din Teatrul Luceafarul din Iasi. Protestatarii au strigat "Sobolanule" si "Iasul nu te vrea", liderii social-democrati plecand cu un microbuz.

Dragnea a iesit din incinta Teatrului Luceafarul din Iasi in jurul orei 18.30, fiind asteptat de sute de oameni, care l-au huiduit si au scandat impotriva sa. Pentru a acoperi vacarmul, sefii ieseni social-democrati au apelat la o fanfara din judet.

Dragnea, insotit de ceilalti lideri PSD, a urcat intr-un microbuz adus in fata treptelor teatrului, seful social-democrat evitand, astfel, contactul cu protestatarii, aflati la 30 de metri distanta.

In momentul in care microbuzul parasea esplanada din fata Teatrului Luceafarul, oamenii au strigat "Sobolanule" sI "Iasul nu te vrea".

Protestul de la Iasi s-a incheiat in jurul orei 18.40, dupa care jandarmii au inceput sa ridice gardurile metalice instalate in zona inca de sambata dimineata.

Huiduit si la Suceava

Joi, Liviu Dragnea a avut un schimb de replici cu un participant la mitingul de la Suceava, unde a avut loc conferinta extraordinara pentru alegerea conducerii organizatiei judetene a PSD, in momentul in care liderul PSD a vrut sa le vorbeasca participantilor despre realizarii guvernarii.

"Ganditi-va... zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul romanesc! Ce am facut noi?", a spus Dragnea.

"Nimic!", a strigat un barbat aflat intre participantii la miting.

"Nimic esti tu, ti-o spun direct! Ai rabdare sa-ti spun ce am facut noi, mincinosule! Am marit salariile la medici, asa cum n-au fost niciodata in Romania... ", a replicat Dragnea.

Tot la Suceava, un barbat a refuzat sa dea mana cu Liviu Dragnea, spunandu-i acestuia: "Eu nu dau mana cu hotii".

Liviu Dragnea a fost intampinat de protestatari si la Botosani, vineri. "Infractorule!" si "Rusine!" sunt doar doua dintre mesajele pe care le-a primit din multime liderul PSD, fortat fiind de imprejurari sa intre prin spatele Casei de Cultura a Sindicatelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Liviu Dragnea protest Iasi, #Liviu Dragnea nimic Iasi , #PSD